3 glavna razloga ZAŠTO udate žene varaju

One ne traže ljubav do kraja života, davno su prestale da vjeruju u bajke o princu na bijelom konju. Dobro znaju šta žele, čak i ako to ne žele da priznaju sebi.

Udate žene žele muškarca koji će ih seksualno “izluđivati” kako bi se ponovo osjetile zanosno.

Pročitajte zbog čega najčešće varaju svoje muževe:

1. Fatalna privlačnost

Njima nedostaje da se ponovo osjete privlačno. Aluzije na s**s najbolji su način, a muškarac koji može da joj probudi maštu, pokrenuće u njoj nešto nedokučivo. One ne padaju na vulgarnost i perverzije već na inspirativnog muškarca.

Ako je neko podstakne da o njemu razmišlja kao o nekome sa kim može imati se*s, onda su velike šanse da se žena odluči na prevaru.

2. Kada muškarac učini da se osjeća lijepom

Većina udatih žena ne osjeća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu vjerovatno je uzima “zdravo za gotovo” i odavno je prestao da joj daje komplimente.

Naročito ako je rađala jer je izrazito samokritična po pitanju svog tijela. A onda se pojavi neko nov u njenom životu i svakodnevno je šarmira komplimentima.

3. Diskretnost

“Treće lice” u braku ne gubi ništa, ali ona rizikuje sve. Ako joj muškarac ponudi ozbiljnu vezu, onda se neće upuštati u aferu sa njim. Preljuba ima svoja pravila, a razmišljanje o vrućim orgazmima sa nekim, dovoljno će je intrigirati da se upusti u zabranjenu vezu, piše “B92“.

(316)This post has been seen 1845 times.

3 glavna razloga ZAŠTO udate žene varaju

| Slider, Život i stil |
About The Author
-