6 GODINE BEZ KSENIJE PAJČIN: Evo šta se jučer dogodilo na grobu ubijene pjevačice!

Majka Ljubica Kostić, otac Miloš Pajčin, sestra Mia, kum Bane Dević i prijatelj Karamela jučer se okupili na Novom groblju. Kolega nije bilo. Izgleda kako znaju samo pred kamerama i putem društvenih mreža da iskažu svoje žaljenje.

Porodica i prijatelji jučer su na Novom groblju u Beogradu održali šestogodišnji pomen Kseniji Pajčin, koju je 16. marta 2010. ubio njen dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Ksenijina majka Ljubica Kostić došla je oko 14 sati i položila cvijeće na grob. Prišla je kćerkinoj slici na spomeniku, pomilovala je i – zaplakala. Skrhana bolom, dugo se nije pomijerala, ne skidajući pogled sa spomenika. Nakon što je upalila svijeću, zamolila je prijateljicu da prenese predstavnicima medija poruku da je ostave da tuguje sama.

Ubrzo je stigao Goran Stojićević Karamela s buketom, koji je položio na grob. Nekoliko minuta poslije njega došao je i Ksenijin kum Bane Dević, koji je zaplakao čim je prišao spomeniku. Tu je bio i Ksenijin otac Miloš, polusestra Mia, djevojke iz plesne škole i prijateljice. Kasnije im se pridružio i Ivan Ivanović Ðus, koji je prvi put došao na pomen pjevačici.

– Bilo je mnogo tužno. Na taj datum okupljamo se svi, a ujedno želimo da ga zaboravimo jer se dogodila tragedija – bio je kratak Bane.

 

(25)This post has been seen 755 times.

6 GODINE BEZ KSENIJE PAJČIN: Evo šta se jučer dogodilo na grobu ubijene pjevačice!

| Magazin, Slider |
About The Author
-