Ako i dalje imate OVAJ telefon, vi ste pravi srećnik – za njega daju PRAVO MALO BOGATSTVO

Danas velika većina ljudi kao mobilni telefon koristi Androide koji su zamjenile nekadašnje, klasične, jednostavne mobilne telefone.

Međutim, jedan od tih starih telefona vrijedi čitavo bogatstvo, evo i zbog čega.

Na svim tech internet portalima i forumima Nokia 1100 je na vrhu top liste najtraženijih mobilnih aparata današnjice. Proizvedena sredinom 2002. i početkom 2003. godine, njena prvobitna prodajna cijena iznosila je 75 eura, piše “Srbija danas“…

Današnja cijena ovog telefona iznosi od 300 do 600 eura, a u Srbiji pojedinci nude i do 65.000 dinara (cca. 300 eura), koliko se može naći kao ponuda na oglasima!

Sve u svemu, pronađite ovaj telefon jer smo ga skoro svi imali – trenutno vam sigurno može pomoći, pa čak i otplatiti putovanje na more van sezone!

Sada se postavlja pitanje: zašto je Nokia 1100 koja pored opcija (kalkulatora, štoperice i telefonskog imenika od 50 praznih polja) tako interesantna i dostiže toliko visoku cijenu?

Hakeri su smislili način da “krekuju” Nokiu 1100, koja bi im poslužila u obavljanju nezakonitih radnji poput ilegalnog transfera novca, praćenja stranih poziva, prisluškivanja i sličnog. Otuda i tolika vrijednost za telefon čija je realna tržišna vrijednost oko 10 eura.

(490)This post has been seen 9113 times.

Ako i dalje imate OVAJ telefon, vi ste pravi srećnik – za njega daju PRAVO MALO BOGATSTVO

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-