AKO IMATE OVU MARKU TELEFONA, OD 31.AUGUSTA NEĆETE MOĆI DA KORISTITE FEJSBUK!

Društvena mreža odlučila je da nakon 31. augusta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na ovim telefonima!

Uskoro će se slična loša vest pojaviti na još jednom brendu telefona, a onda ćete morati da kupite novi telefon!

Nakon najave da korisnici Blekberi uređaja više neće moći da koriste WhatsApp aplikaciju, iz Fejsbuka stiže još jedna razočaravajuća vest.
Društvena mreža odlučila je da nakon 31. augusta prestane da pruža podršku za svoju zvaničnu aplikaciju na Blekberi uređajima.

Na svu sreću, vlasnici Blekberi uređaja neće u potpunosti ostati bez pristupa ovoj društvenoj mreži nakon što Fejsbuk ukine zvaničnu podršku za svoju aplikaciju.
Iz Blekberija poručuju korisnicima da počnu da koriste veb verziju Fejsbuka jer je u pitanju najbolja alternativa.

„Dali smo sve od sebe da zajedno sa Fejsbukom promenimo stvari, ali ovog puta se čini da je odluka konačna. Uprkos ovim lošim vestima, naporno radimo da našim korisnicima pružimo najbolje korisničko iskustvo i tražimo alternativna rešenja“, saopšteno je iz Blekberija.

Početkom meseca je čet aplikacija WhatsApp, koja se nalazi u Fejsbukovom vlasništvu, takođe najavila da korisnici Blekberi uređaja neće moći da je koriste sem ukoliko ne poseduju kompanijin Android model Priv.

(61)This post has been seen 1059 times.

AKO IMATE OVU MARKU TELEFONA, OD 31.AUGUSTA NEĆETE MOĆI DA KORISTITE FEJSBUK!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-