Amra Halebić: “Nisam se navikla na brak, Adem mi je uveo nova pravila!”

“Novopečena” mlada Konjičanka Amra Halebić, kako reče, uživa u braku s Ademom Šehmujovićem.

 

“Golupčići” su se nakon svadbenog veselja uselili u Ademovu porodičnu kuću u Sarajevu i kako je otkrila pjevačica, odluka da se uda za svog izabranika joj je najbolja u životu, piše “Expressmag“…

Vezana za roditelje

“Svi moji bliži znaju da mi porodica znači previše u životu, i mnogo sam sretna što nisam otišla daleko od roditelja.

Tako da se međusobno stalno posjećujemo”, kazala je Amra i dodala da se još uvijek u potpunosti nije navikla na brak:

“Nisam se navikla na brak, Adem mi je uveo nova pravila (smijeh). Šalu na stranu, zaista imam odličan brak i najboljeg supruga, ali moram vam priznati da sada dosta ranije ustajem. Zbog opisa mog posla, uvijek sam dugo spavala, zbog nastupa koji traju dugo u noć. Onda kada dođem kući vrijeme sam provodila i na društvenim mrežama, no sada toga više nema. Moram vam priznati da se sada mnogo bolje osjećam otkako ranije ustajem”, kroz smijeh priča pjevačica.

Svakodnevno se trudi udovoljiti mužu i sa svojim kulinarskim umijećem.

“Dobar sam poznavalac različitih vrsta kuhinje tako da sam kuhala i prije braka, a sada se trudim suprugu udovoljiti te mu spremam brojne specijalitete. Često mi zna reći: “Amra, nemoj se toliko truditi, malo i odmori. Uvijek možemo naručiti””, s ponosom kaže ona.

 

Nema ljubomore

Suprug Adem je podržava u svemu, a kako reče, savjetuje je i oko nastupa, ali i pjesama. Ljubomora za njihov odnos je stran pojam.

“Kod nas nema ljubomore. Suprug je moja najveća podrška. Od početka me je zavolio baš ovakvu kakva jesam. Nije me želio mijenjati, niti sam ja njega. U našem odnosu vlada razumijevanje i povjerenje i nema ljubomore. Uskoro snimam singl i moj suprug će mi sigurno pomoći oko odabira”, ponosno će Amra.

(2670)This post has been seen 18903 times.

Amra Halebić: “Nisam se navikla na brak, Adem mi je uveo nova pravila!”

| Magazin, Slider |
About The Author
-