Baba Vanga predvidjela krah Evrope i kada će ona nestati!

Bugarska proročica, baba Vanga koja je umrla pre dvije decenije, predvidjela je da “Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati poslije 2016”.

Mnogi upravo u Brexitu vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja svijeta.

– U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a prije toga desit će se niz katastrofa -predvidjela je slijepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 posto slučajeva.

Sada, poslije referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svjetski mediji bruje o “balkanskom Nostradamusu”, kako je nazivaju, i njenim predviđanjima.

– Vanga je predvidjela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je Brexit nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidjela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugdje u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene riječi moramo uzeti ozbiljno – upozorava britanski Express, ali i većina evropskih medija.

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala “crna” proročanstva za Evropu – armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!

– Tamo piše da dolaze kraljevi Sjevera i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob – navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj svijeta bliži!

Ako je vjerovati izvorima koji su se povjerili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice – Elizabetha II namjerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!

(5)This post has been seen 837 times.

Baba Vanga predvidjela krah Evrope i kada će ona nestati!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-