BAHATA FAHRETA SE SPRDA S NARODOM I DRŽAVOM! Brena baca pare na cipele, A KRADE STRUJU!

Pjevačica Lepa Brena htjela je pokazati da nije Štekare, pa se bez blama pohvalila da za cipele daje 12.000 eura, iako je “Elektroprivredu Srbije” oštetila za više milijuna dinara.

 

 

Pjevačica je uhvaćena kako krade struju u vili na Bežanijskoj kosi i “Grand ajriš pubu” na Zlatiboru
Bahata Fahreta Živojinović alias Lepa Brena definitivno se sprda s narodom! Dok u Beogradu i na Zlatiboru krade struju, bez blama se hvali kako 12.000 eura baca za samo par cipela.

 

Vlasnica “Granda” se sunčala u Opatiji, gdje su jahte bogataša, ali je svoj brod usidrila u Rijeci, jer je tamo mnogo jeftinije. Na komentare da je prava Štekare i da je uštedjela najmanje 2.000 eura, pjevačica je pokušala nespretno da se obrani riječima:

 

– Nisam uštedjela 2.000 eura, nego 12.000 eura, što je velika razlika. Bar za mene. Par cipelica! – Bezobrazno je odgovorila Brena, zaboravivši da “Elektroprivredi” duguje više milijuna dinara.

 

100.000 eura za jahtu

I dok Živojinovići kradu struju, ne žale potrošiti na sebe. Oni su prošle godine kupili jahtu, koju su navodno platili 100.000 eura.

– Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama – rekla je tada pjevačica.

Jugoslavenska folk zvijezda i bivši tenisač bili su gosti na jednoj svadbi u Opatiji, poslije koje su odlučili da se baškare na novoj jahti. Kada su im se mještani podsmjehivali što su odabrali jeftiniju parking zonu, pjevačica je odlučila da se pohvali svojim milijunima. Fahreta je očito zaboravila da mnogi građani Srbije, među kojima su i njeni fanovi, žive i sa 200 eura mjesečno.

 

5 milijuna dinara je vrijednost struje koju je Brena ukrala na Zlatiboru

Koliko je Brena bahata, pokazuje i to što je ova bogatašica čak dva puta uhvaćena kako “drpiše” struju, o čemu je Informer već pisao.

 

Pjevačica i njen suprug Boba Živojinović prije dvije godine su sa brojila na svojoj vili na Bežanijskoj kosi skinuli plombe i prespojili žice. Tako je izmjerena daleko manja potrošnja od stvarne, pa su “Elektroprivredu Srbije” oštetili za višemilijunski iznos.

 

Oni su kasnije platili kaznu od 400.000 dinara, iako su ukrali nekoliko puta više. Bez obzira na to što se za ovaj njihov lopovluk saznalo, najpoznatiji estradno-sportski par nastavio je da “marniše”!

 

Pjevačica je u svom “Grand ajriš pubu” na Zlatiboru ukrala struju u vrijednosti pet milijuna dinara.
Živojinovići su pomoću posebnog magneta “sokat” onesposobili elektronsko brojilo na lokalu, zbog čega su mjerači prikazivali da je potrošnja daleko manja od stvarne. Oni su struju krali unatrag godinu i pol i na taj način su oštetili EPS za više od pet milijuna dinara, odnosno oko 41.000 eura.

(2644)This post has been seen 27416 times.

BAHATA FAHRETA SE SPRDA S NARODOM I DRŽAVOM! Brena baca pare na cipele, A KRADE STRUJU!

| Foto/Video, Magazin, Skandal, Slider |
About The Author
-