Balkanske pjevačice koje su uradile estetske zahvate i postale NEPREPOZNATLJIVE

Svjetski trend posljednjih godina je da se poznati uljepšavaju uz pomoć estetske hirurgije, a taj trend sve više uzima maha.

 Mediji često prozivaju zvijezde da su operacijama promijenili lični opis, da ne izgledaju onako kako su mislili da će izgledati sa operacijama i da im zahvati nisu bili potrebni.

Mnogim poznatim su estetske korekcije pomogle u karijeri, odnosno podigli ih u zvijezde, ali neki će sigurno žaliti do kraja života radi toga, piše srbijadanas.com.

Pogledajte neke u nastavku i sami procijenite u koji kategoriju spadaju.

Pop pjevačica i poznata po braku sa Mustafom Sandal,  svojevremeno je pričala o operaciji nosa i to nije krila. Međutim, Emina je rekla kako je nos morala da operiše iz zdravstvenih razloga, a ne estetskih. Da li baš to  samo neki njen izgovor, nikad nećemo saznati.

Ana Kokić

Ona je za razliku od Emine priznala da je povećala usne hirurškim putem, dodajući samo ”kubik u gornju, kubik u donju usnu”.

screenshot-6

Bosanska zvijezda, Maya Berović je jedna od rijetkih sa naše estrade koja je otvoreno pričala o plastičnim operacijama.

Ona je korigovala nos i usne, govoreći kako joj je to znatno podiglo samopouzdanje, a nismo sigurni da li joj je uopšte bilo potrebno.

Dragana Mirković je korigovala nos i to među prvim zvijezdama i još prije više od 20 godina, što je njenom licu dalo potpuno drugačiji izgled.

No, ako ćemo po fotografijama od prije, rekli bismo da je tu bilo još puno “dorade”, ne samo kada je nos u pitanju.

Svako ko prati karijeru Svetlane Cece Ražnatović zna da se pjevačica tokom godina dosta promjenila. Nakon jednog uvećanja grudi krajem 90-ih godina, o kojem je pričala u intervjuu za jednu domaću televiziju, Ceca se prije nekoliko godina odlučila na zamenu silikonskih implantata i u grudi ugradila manje. Mediji su u prošlosti spekulisali i o njenom ”dorađivanju” usana, koje sada izgledaju mnogo ljepše i punije, ali to pjevačica nikada nije potvrdila.

Ličnost je na kojoj su najveće promjene djelo srpskih estetskih hirurga.

Stoja nikada nije priznala nijedno estetsko “djelo”. Za širu javnost, do tijela dovedenog skoro do perfekcije, došla je kako kaže, angažovanjem fitnes trenera i rigoroznim dijetama.

screenshot-8

Priča se i da se poigrala sa liposukcijom i ugradnjom silikonskih implantata u zadnjicu i vađenjem rebara kako bi dotjerala struk. Ona, međutim kaže:“Pred rat 1999. godine sam uradila operaciju grudi i nikad više ništa neću operisati. Puno me je bolelo i neka se završi na tome”. Da li je baš tako?

Dara Bubamara je rijedak primjer osobe kojoj operacije nisu  baš mngo pomogle kada je figura u pitanju zbog problematične visine. Dijeta bi joj dobro došla.

A što se tiče facijalnog izgleda, to sami zaključite.

Rada Manojlović je jedna od pjevačica koja je  odlučila da isprati trend i da se podvrgne plastičnoj hirurgiji. Zube je davno uradila, usne, i to je sada jasno vidljivo.

“Riješila sam da ugradim silikone i znajući da su moji roditelji veliki protivnici hirurških zahvata koji nisu neophodni, nisam im otkrila svoje namjere. Otišla sam na operaciju ne rekavši nikom ništa. Jednostavno sam nestala” priznala je Gordana Sekulić, Goga.

(530)This post has been seen 10306 times.

Balkanske pjevačice koje su uradile estetske zahvate i postale NEPREPOZNATLJIVE

| Magazin, Slider |
About The Author
-