Banjalučanka kroz suze ispričala šta joj je radio “FOLK LEGENDA” DŽEJ RAMADANOVSKI U CENTRU SKANDALA

Folk legendu Džeja Ramadanovskog jedna Amerikanka srpskog porijekla J.M. optužuje da joj jenapravio vanbračno dijete, koje sada ima nepunih pet godina!

J.M. kaže da ju je Ramadanovski zaveo na njegovoj američkoj turneji 2011. godine obećavao joj zajednički život i više joj se nikada nije javio po povratku u Srbiju. Ona tvrdi da je u međuvremenu rodila sina Adama i da je preko zajedničkih prijatelja sve to javila Džeju, koji je navodno izjavio da ga to ne zanima, jer ne vjeruje da je dijete njegovo.

Bila sam na njegovom nastupu u New Yorku, čekala sam kraj svirke, prišla mu i upoznala se sa njim. Popili smo piće u separeu, razmijenili brojeve i počeli svakodnevno da se čujemo. Poslije tri dana ponvo sam otišla u diskoteku u kojoj je radio i tu smo se poljubili. Te noći sam prespavala kod njega i od tada smo se sve češće viđali – priča J.M., rodom iz Banjaluke i nastavlja:

– Nedjelju dana nakon njegovog povratka u Srbiju doznala sam da sam trudna. Pokušavala sam da ga dobijem na američki broj koji sam imala, ali bio je nedostupan – kroz plač će ona.

J.M. se konačno sastala sa pjevačem, kada je on 2014. ponovo bio na turneji preko okeana.Sahvatala ga je poslije nastupa i sve mu ispričala, međutim, on joj nije povjerovao.

– Rekao je da to nije njegovo dijete i da ne pokušavam da ga hvatam na foru. Izgovorio mi je grozne stvari, ali ipak sam vidjela suze u njegovim očima i pitanje: “A, šta ako je zaista moje?” Imala sam potrebu javno da se obratim, ali ne da bih njega srozala. Adam je divno dijete i presrećna sam što ga imam, samo bih voljela da upozna svog pravog oca – završava Amerikanka, koja se prošle godine udala i ponovo zatrudnjela sa sadašnjim suprugom.

Kada su novinari pozvali Džeja i on se prvo smijao, a onda se naglo uozbiljio:

– Ma šta kažete?! Ko vam se javio? Ma idi, to je fora neka. Ja s njom imam sina? To je bu*ala koja želi da joj napravim dijete! Daj Bože da imam stotinu djece. Njih volim najviše, ali ovo stvarno ne znam, života mi! Jeste, bio sam više puta na američkim turnejama, ali ne poznajem dotičnu…

(41)This post has been seen 797 times.

Banjalučanka kroz suze ispričala šta joj je radio “FOLK LEGENDA” DŽEJ RAMADANOVSKI U CENTRU SKANDALA

| Magazin, Slider |
About The Author
-