BANJALUČANKA PRONAĐENA POLUGOLA U MAGACINU: Silovala je dvojica, Hajrudin i Izet

Banjalučanka Z.P. koju su, prema optužnici Okružnog tužilaštva, silovali Hajrudin Barjaktarević i Izet Hasanović iz Gradiške pronađena je polugola da leži u magacinu u noćnom klubu “Crush”, izjavio je svjedok tužilaštva bivši radnik obezbjeđenja u ovom klubu Nikola Gljivica.

Njegov iskaz pročitan je juče u banjalučkom Okružnom sudu, jer on nije mogao da dođe s obzirom na to da je nepokretan. Gljivica je u iskazu još kazao da Z.P. prije nego su je našli u magacinu dolazila u kancelariju u klubu gdje su bila oba optužena, Vlado Raca te specijalni policajac Dragoslav Bošković i on.

– Tu djevojku i njenu drugaricu dovezao je Bošković i one su radile promociju. U neka doba vidjelo se da su pijane. Z.P. je zvala Hajrudina da s njom izađe iz te kancelarije i on je nakon nekog vremena pristao. Kada su oni otišli nakon nekog vremena Bošković je izašao, a kada se vratio pitao je gdje je Z.P. Rekao sam mu da je negdje u lokalu – izjavio je Gljivica.

U njegovoj izjavi se još navodi da je kasnije dok je išao do toaleta vidio da Z.P. leži u magacinu sa skinutim donjim vešom, ali da ne zna ko ju je skinuo.

Prema optužnici, Barjaktarević i Hasanović su obljubu počinili nad Z.P. 07.06.2013. godine u noćnom klubu “Crush” u Gradišci. Zbog osjetljivosti slučaja detalji optužnice nisu javno objavljeni.

U ovom slučaju zbog pomaganja učiniocu krivičnog djela bili su privedeni bivši pripadnici Specijalne jedinice policije MUP-a RS Bojan Marić i Dragoslav Bošković. Oni su bili svjedoci u ovom slučaju i izjavili su da je ta prijava protiv njih u tužilaštvu odbačena.

(6)This post has been seen 691 times.

BANJALUČANKA PRONAĐENA POLUGOLA U MAGACINU: Silovala je dvojica, Hajrudin i Izet

| Bosna i Hercegovina, Slider, Vijesti |
About The Author
-