BILA SAM ŠEFOVA SE*SUALNA ROBINJA: Uzimao me je gdje je stigao, a MORALA sam da šutim!

“Imali smo se*s u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje”, ispričala je u svojoj ispovesti djevojka koja je doživela pravo se*sualno maltretiranje.

“Šef me ulovio u WC-u s drugim kolegom i sad me ucjenjuje se*som. Već mjesecima ne mogu normalno da spavam, život mi se okrenuo naopačke i u situaciji sam da ne znam šta da radim. Život mi je postao splet laži, se*sa, perverzija i ucjena, piše “24sata“…

Jedno poslovno druženje, takozvani team-building, meni je u potpunosti promijenio život.

Ne znam šta se dogodilo, popila sam previše, čak se nekih detalja s te razuzdane večere više ne sjećam, ali znam da sam većinu vremena provela u društvu nekoliko godina mlađeg kolege. Bio je nevjerovatno šarmantan. Nisam se plašila, jer sam se već mnogo puta našla u sličnim situacijama. U sitne sate izašli smo na terasu da malo udahnemo vazduha, jer mi se već vrtjelo u glavi.

Nakon 30 sekundi pitao me: “Koja ti je najveća se*sualna maštarija?”.

Malo me zatekao, ali već smo te večeri razgovarali o se*su, pa mi nije djelovalo ništa čudno.

“Željela bih da se budem nasamo sa zgodnim mističnim strancem. A ko ne bi? Ali ono o čemu sam maštala je situacija koja bi pucala od uzbuđenja, u kojoj bi mi dijelio komplimente i na kraju pitao može li me lagano izmasirati po leđima.

Dopustila bih mu, a on bi me uskoro rastopio dodirima koji vode u ekstazu. Ne bi se zadržao samo na leđima, kružio bi po cijelom tijelu, a ja bi mu dopustila…”

U tom trenutku sam stala, sama pomisao na to me uzbudila.

“Moram u toalet”, rekla sam.

Odjurila sam, malo sam došla sebi, ali u trenutku kad sam podigla pogled iznad slavine u ogledalu sam vidjela njegov lik.

Podigao me i bukvalno unio u kabinu, naslonio na zid, podigao suknju i u jednom potezu skinuo tange. Osetila sam njegove prste između nogu, nisam se uspjela ni snaći, a on je samo šapuno: “Ja sam taj stranac.”

Moja maštarija se upravo ostvaruje, ali ne, nisam to smjela da uradim! Pomjerila sam se i rekla mu da prestane, izjurila van, a tamo – šok! Nasred prostorije stajao je moj šef! Vilica mu je ispala do poda. Mladi kolega je u sekundi pobjegao, a ja sam ostala nasamo sa šefom.

“Sutra nakon posla kod mene u kancelariju”, izgovorio je i izašao. Briznula sam u plač, zatvorila se u WC i nakon pola sata izašla napolje.

Nisam mogla da dočekam kraj radnog vremena sutradan. Šef je sačekao da svi odu iz firme, a potom me pozvao u sobu. Zaključao je vrata, spustio rolete. Rekao mi je da sjednem, a on je sjeo preko puta mene. Prvo je spomenuo otkaz, a zatim nešto puno gore.

Rekao je da razmišlja da pozove mog supruga i sve mu ispriča. Počela sam da plačem i da ga molim da to ne uradi, da je riječ o velikoj grešci i da sam svjesna šta sam napravila. I nakon toga ponovno šok.

“Pomoći ću ti, greške se događaju, ali ti moraš da odlučiš šta si spremna da uradiš da se za ovaj skandal ne sazna.”

Približio mi se i razmaknuo mi noge. Stavio je ruku između i polako klizio prema gore. Skamenila sam se. Nisam znala šta da uradim.

“Ako doneseš pravu odluku niko nikad neće saznati.”

Ta rečenica me je nekako smirila, ali istovremeno i užasnula. Znači, moraću šefu biti se*sualna robinja kako on ne bi uništio moj život. Podigao me na sto, skinuo mi gaćice i u sekundi ušao u mene. Tih nekoliko minuta mi je bilo kao cijela vječnost.

Plakala sam sedmicama, sve skrivala od supruga, a moj šef se nije zadržao na jednom se*su već je nastavio s ucjenama, i dolazio na sve perverznije i bizarnije ideje. Neko vreme smo se se*sali u kancelariji nakon radnog vremena, ispunjavala sam mu sve želje. Potom se to preselilo i na druge lokacije, sa još čudnijim scenarijima. Uzimao me u automobilu, šumi, toaletima restorana, sobama zabačenih motela, a onda je otišao još dalje.

Suprugu sam rekla da idem na službeni put u Prag, a zapravo sam se odvezla tek do jednog austrijskog hotela u Alpima. Dobila sam SMS: “426”. S ulaza sam krenula ravno na lift, četvrti sprat. Soba 426. Vrata su bila odškrinuta. Ušla sam tiho, unutra je bio mrak. Zatvorila sam vrata iza sebe i napravila nekoliko koraka.

Odjednom me on prihvatio s leđa, poljubio u kosu i stavio mi povez oko očiju. Skinuo me. Rekao je da ću sada doživjeti nešto što nikad nisam. Ljubio me po cijelom tijelu, njegove ruke su me topile. Jedna, dve…tri, četiri, pet, šest?!? Šest ruku?! Trebalo mi je nekoliko sekundi da shvatim – dirala su me tri muškarca. Ljubila i mazila. Doslovno su me odnjeli na krevet.

U mraku su mi radili stvari koje nikada nisam mogla da zamislim. Cijelu noć. I to bez tračka svjetla. Većinu vremena sam bila u ekstazi. Potpuno izgubljena i uzbuđena. U jednom trenutku, valjda pred jutro, samo su prestali. Zaspala sam od umora. Kad sam se probudila više nikog nije bilo.

Jesam li to samo sanjala ili se zaista dogodilo? Nevjerovatno iskustvo. Nekoliko mjeseci kasnije moja uloga roba i dalje je aktualna. Ulazim iz priče u priču i ne vidim kraj…

A ja sam sve više zavisna od njega. Iako ga prezirem”, završila je ona.

(1880)This post has been seen 12793 times.

BILA SAM ŠEFOVA SE*SUALNA ROBINJA: Uzimao me je gdje je stigao, a MORALA sam da šutim!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-