Bizarno: Zbog ovog statusa o Lepoj Breni završio u policiji!

Iako su društvene mreže prepune svakakvih šala na račun brojnih stvari izgleda da nije dopušteno pisati baš sve i svašta, a jedan neimenovani Beograđanin je to naučio na teži način.

Naime, ovaj mladić je na svom ličnom profilu postavio status sadržaja: “Lepa Brena lepo gori”, zbog čega je, na svoje veliko iznenađenje, dobio poziv da se pojavi u policijskoj stanici.

“Iako se on nasmijao na to što su mu rekli, inspektori se uopšte nisu šalili i počeli su da mu postavljaju razna pitanja. Pitali su ga zašto je napisao taj status, da li poznaje Lepu Brenu, da li je nekada bio u kontaktu s njom i da li je nekada bio u njenoj blizini. Rekao je da ne poznaje Brenu, da nikada nije bio s njom u kontaktu niti u njenoj blizini. Objasnio je da ne mrzi pjevačicu i da je sve to bila šala. Nije imao zlu namjeru niti je očekivao da će zbog tog statusa završiti u policiji. Nakon što je dao izjavu, napravljen je zapisnik, a tek će se ustanoviti da li postoji osnov za podnošenje prijave”, objasnio je pobliže ovu neobičnu situaciju izvor blizak mladiću.

Da li je ovo samo najava velikih promjena u koritćenju društvenih mreža u Srbiji? Da li se slažete sa tim da ne bi trebalo dopustiti da svako može da napiše baš sve šta poželi?

(30)This post has been seen 817 times.

Bizarno: Zbog ovog statusa o Lepoj Breni završio u policiji!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-