Blud i razvrat u školi: Na školskom bazenu bilo je svega, roditelji šokirani, pozvana i policija

Policija u ruskom gradu Vladimir pokrenula je istragu pošto se saznalo da je školski bazen bio mjesto na kojem je grupa odraslih osoba pravila žurku.

 
Snimak objavljen na društvenim mrežama izazvao je veliko nezadovoljstvo roditelja, čija djeca pohađaju školu u Vladimiru, na sjeverozapadu Rusije. Video pokazuje da se te večeri grupa mladih provodila na školskom bazenu. Može se vidjeti da je na žurci nije manjkalo piva i vodke, djevojke u bikiniji su se slikale u izazovnim pozama, a iz zvučnika je treštala muzika engleskog repera Diza Raskala.

Roditelji su pobjesneli što se na bazenu, gdje njihova djeca uče da plivaju, odvijala, po njihovom mišljenju, potpuno neprikladna zabava. Čelnici škole su potvrdili da su ovoj grupi iznajmili bazen, ali tvrde da nisu znali da će na zabavi biti alkohola.

 

Sa druge strane, Ilja Vinogradov, jedan od prisutnih na žurci, demantuje da su on i njegovi prijatelji uradili bilo šta nedozoljeno, prenosi Telegraf.

– Jedan od zaposlenih u školi nas je ispratio do bazena. Vidio je da smo donijeli alkohol, ali nam je dozvolio da ga unesemo. Zabavaljali smo se, ali sve smo počistili za sobom. To nije bila nikakva orgija – kaže Ilja.

Po svemu sudeći, ni policija ne vjeruje previše u verziju školskih čelnika, zbog čega je pokrenuta istraga.

 

– Provjerićemo da li su u školi znali kakva će zabava biti organizovana. Prema propisima, dozvoljeno je iznajmiti bazen, ali ako su školski čelnici imali saznanja da će biti alkohola, onda bi za to mogli da snose posljedice – izjavila je portparol lokalne policije Irina Minina.

Pogledajte video:

 

(276)This post has been seen 3184 times.

Blud i razvrat u školi: Na školskom bazenu bilo je svega, roditelji šokirani, pozvana i policija

| Skandal, Slider |
About The Author
-