BOSANAC ŠOFER PREDSJEDNIKA TRUMPA: Bivši student Ekonomije iz Sarajeva vozi Melaniu i Donalda!

O bezbijednoj vožnji prvog čovjeka SAD i njegove supruge brine Vojin Ivičić, vlasnik njujorške firme za rentiranje luksuznih automobila.  Oženjen je plavokosom narodnom pjevačicom Marinom Ivičić Bozalo. Nedavno izabrani predsjednik Amerike Donald Tramp u svom okruženju ima još jednog Srbina – Vojina Ivičić, supruga pjevačice „Granda“ Marine Ivičić Bozalo.

 

Možda za nju do sada niste čuli, ali ona je i te kako dobro poznata svim članovima Trampove porodice, o čijem transportu brine upravo njen muž Vojin. On je vlasnik firme  za iznajmljivanje luksuznih limuzina u Njujorku, a njegova vozila koriste javne ličnosti. Rođen je u Bosni i Hercegovini, Ekonomski fakultet je završio u Sarajevu, pa se otisnuo preko Bare. Milioner Donald Tramp bio je jedan od prvih Vojinovih klijenata. Do prije nekoliko godina vozio je samo njega, a onda je postao šofer i njegove supruge Melanije i sina Erika. Ova saznanja Kurira potvrdila je Ivičićeva supruga, „Grandova“ pjevačica.

 

– Imala sam sreću da upoznam gospodina Trampa i njegovu prelijepu suprugu Melaniju. Uvijek je bio srdačan prema meni i ponašao se kao da se znamo cijeli život. On je gospodin, a s njim više sarađuje moj suprug. On je sadašnjeg predsjednika Amerike vozio nekoliko godina, a od skoro i njegovu ženu i sina – kaže za Kurir pjevačica, ističući da je njen suprug i dalje angažovan kod Trampa, iako je ovaj postao prvi čovjek SAD.

 

– Jučer mi je baš rekao da gospodinu predsjedniku sada treba čak dvanaest limuzina! Toliko ih je prekjuče bilo u njegovoj pratnji. Moj muž kaže da se i dalje ljubazno javlja svim svojim zaposlenima. Velika većina naših ljudi koji žive u Njujorku voli Donalda – završava Marina.

(3136)This post has been seen 26365 times.

BOSANAC ŠOFER PREDSJEDNIKA TRUMPA: Bivši student Ekonomije iz Sarajeva vozi Melaniu i Donalda!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-