BOSIĆ NAJAVIO DODIKOVO HAPŠENJE?: “Iza pljačke stoji vrh vlasti Republike Srpske!”

“Zaduženi smo da napravimo političku atmosferu da borba protiv kriminala krene. Ministar Mektić upravo to radi i to mu je zadatak i bio kada je postavljan za ministra”, navodi Bosić.

 

 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik se svojim izjavama, nažalost, jasno stavlja na stranu kriminala, kazao je za BN televiziju predsjednik SDS-a i zamjenik predsjedavajuće Predstavničkog vijeća Mladen Bosić.

 

“Ako Tužilaštvo kaže da se radi o 123 miliona pronevjerenih maraka, neko mora biti odgovoran i kriv za to. Sve jasnije postaje da iza svega toga ipak stoji vrh Republike Srpske, jer toliko miliona maraka da nestane nije bilo moguće bez podrške institucija”, kazao je Bosić.

 

Napominjući da je za slučaj Bobar banke nadležno Tužilaštvo BiH i SIPA, jer je Tužilaštvo Republike Srpske proglašeno nenadležnim, Bosić ističe da se Savez za promjene kao srpski predstavnici u vlasti na nivou BiH zalaže da krene borba protiv kriminala i korupcije.

 

“Zaduženi smo da napravimo političku atmosferu da ta borba krene. Ministar Mektić upravo to radi i to mu je zadatak i bio kada je postavljan za ministra”, navodi Bosić.

 

(Slobodna Bosna)

(23)This post has been seen 901 times.

BOSIĆ NAJAVIO DODIKOVO HAPŠENJE?: “Iza pljačke stoji vrh vlasti Republike Srpske!”

| Bosna i Hercegovina, Foto/Video, Slider, Vijesti |
About The Author
-