Božo Vrećo: Narušeno mi je zdravlje, imam epilepsiju

Bh. umjetnik Božo Vrećo neće se naći u naslovnoj ulozi dugo najavljivane predstave “Koštana” u režiji Kokana Mladenovića, čija je premijera zakazana za 5. avgust u crnogorskom Tivtu. Ovu vijest Vrećo je podijelio s pratiocima na Facebooku, uz objašnjenje da je od projekta odustao zbog ozbiljno narušenog zdravstvenog stanja.

“Tokom proba desile su se neke veoma stresne situacije koje su uticale na moje zdravlje te se hitno vraćam doma u Sarajevo. Imam epilepsiju, siguran sam da ćete me shvatiti i razumjeti, jer se ne osjećam dobro”, poručio je interpretator i autor sevdalinki.

Uz Vreću, jednu od glavnih uloga u “Koštani” igra i bh. glumac Emir Hadžihafizbegović, koji je jučer bio na probi predstave.

“Nastavljamo rad na ovom projektu, premijera će se desiti bez obzira na novonastale okolnosti. Vrećo je jedna petina, a ostalih 12 glumaca četiri petine “Koštane” tako da ovo nije “one man show”. Zaista mi je žao i saosjećam s Vrećom, najvjerovatnije će njegova karijera doživjeti izvjesno stagniranje. Želim mu brzo ozdravljenje i da makar za godinu-dvije, kada se izliječi, nastavi karijeru”, kazao je Hadžihafizbegović, piše “Avaz“…

Dodaje da je, prije svega, najvažnije Božino zdravlje te da će nastupa, turneja i predstava biti.

(13)This post has been seen 751 times.

Božo Vrećo: Narušeno mi je zdravlje, imam epilepsiju

| Magazin, Slider |
About The Author
-