Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje!

Nakon što su se Angelina Jolie i Brad Pitt razveli, otpočeli su borbu za starateljstvo nad djecom, a par se međusobno optuživao, kritikovao u javnosti, angažajući advokate i čitav tim stručnjaka po pitanju budućnosti porodice.

 

Pitt je čak bio optužen za nasilje nad sinovima, a sve vrijeme je zahtijevao da djeca budu zaštićena od medija. Iako se Angelina u početku nije slagala da se dokumenti o zapisima njihove djece zapečate, kako je glumac zahtjevao od vrhovnog suda u Los Angelesu, sada su se stvari ipak promijenile.

 

U ponedjeljak uveče bivši par je izdao prvo zajedničko saopštenje koje se tiče prava šestoro djece.

 

Između ostalog navode: “Obje strane su potpisale dogovor prema kojem će se zaštiti sva prava djece i porodice, povjerljivo čuvajući svu sudsku dokumentaciju, a bit će angažovan i privatni sudija ukoliko bude potrebno donijeti neophodne legalne odluke i na taj način olakšati razrješenje ovog procesa – naveli su za CNN.

 

Pitt je ranije izjavio da Jolijeva nema “mehanizam za samokontrolu“ te je zato insistirao na potpunoj privatnosti kada su djeca u pitanju. Za sada je starateljstvo pripalo glumici, ali im tek predstoje sudska vještačenja.

(67)This post has been seen 1563 times.

Brad Pitt i Angelina Jolie izdali prvo zajedničko saopštenje!

| Magazin, Slider |
About The Author
-