Brad Pitt pije kao smuk: Volim je, ali ona je luda

Prašina oko završetka 12-godišnje veze Angeline Jolie i Brada Pitta još se ne sliježe.

Iz sata u sat pojavljuju se novi detalji za koje se pretpostavlja da su prethodili kraju dvogodišnjeg braka, a među zadnjima koji se pohvalio ekskluzivom je i britanski tabloid The Sun.

Oni pišu kako je Brad priznao Angelini da ima problem s alkoholom i drogom, a navode i da je imao brojne burne sukobe s uskoro bivšom suprugom, no navodno je ponudio Angelini da se prijavi na rehabilitaciju kako bi spasili brak.

– Ona je luda, ali još je volim – rekao je Brad svojim prijateljima kada je shvatio da mu je brak propao.

S obzirom na to da ga je Angelina nazvala lošim ocem i zatražila brigu nad djecom uz zahtjev da ih Brad samo posjećuje, holivudski glumac angažirao je najbolje advokate kako bi se izborio za zajedničku brigu o djeci. Brad i Angie zajedno imaju šestero djece, troje posvojene, troje biološke, a vjenčali su se u avgustu 2014. godine.

Upoznali su se na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smith” dok je Brad još bio u braku s Jennifer Aniston.

Incident u avionu

Izvori bliski porodici Jolie-Pitt otvrde da se Brad Pitt (52) prošle sedmice napio tokom leta u privatnom avionu, na kojem je bila cijela porodica. Navodno je podivljao, derao se i fizički se iživljavao na djeci.

Nakon što je avion sletio, svjedoci kažu da je Pitt nastavio divljati te da je pokušao otići u jednom od kamiona koji prevoze gorivo.

 

TMZ piše da je neko od svjedoka anonimno prijavio Brada policiji, te da su on i Angelina (41) bili već i na razgovoru sa socijalnim radnicima. Istraga još uvijek traje.

Navodno je upravo taj incident ponukao Angelinu da nekoliko dana kasnije zatraži razvod.

(241)This post has been seen 7537 times.

Brad Pitt pije kao smuk: Volim je, ali ona je luda

| Magazin, Slider |
About The Author
-