Brad Pitt što stariji, to zgodniji: Pogledajte kako je se*si na automobilističkoj utrci

Slavni glumac Brad Pitt ovih je dana u Francuskoj, gdje je bio počasni gost legendarne automobilističke utrke 24 sata Le Mansa.

 

 

Slavni glumac Brad Pitt ovih je dana u Francuskoj • Tamo je bio počasni gost legendarne automobilističke utrke 24 sata Le Mansa

 

Angelina je prava sretnica

Slavni glumac Brad Pitt ovih je dana u Francuskoj, gdje je bio počasni gost legendarne automobilističke utrke 24 sata Le Mansa, koja se održava svake godine u istoimenom gradu te se smatra najstarijom automobilističkom utrkom izdržljivosti.

Brad je imao čast otvoriti 84. po redu utrku te zamahnuti francuskom zastavom, a tom prilikom uskočio je i u bijelu automobilističku uniformu te pokazao kako mu godine doista ne mogu ništa.

Ako vas treba podsjetiti, slavni glumac ima 52 godine te je otac šestero djece pa sve što možemo reći jest svaka čast.

 

brad-pitt1

 

Prethodno, Brad se odlučio za tamne traperice i crnu jaknu, kako bi pozdravio vozače i okupljenu masu, dok su ga žene ushićeno slikale, obzirom da je to jedino što mogu pored Angeline, koja je Bradovo srce osvojila još 2005. godine, a čini se kako je s godinama njihov ljubav sve jača.

 

bradpitt2

 

Bradu su društvo pravile i neke jednako poznate holivudske kolege, kao što su Keanu Reeves, Jackie Chan i doktor McDreamy iz serije “Uvod u anatomiju”, Patrick Dempsey, čiji se tim Dempsey Proton Racking, također natječe.

No, sva pažnja ipak je bila na Bradu, koji kao da jednostavno ne stari.

(27)This post has been seen 436 times.

Brad Pitt što stariji, to zgodniji: Pogledajte kako je se*si na automobilističkoj utrci

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-