BRUTALNI ZLOČIN U KRUŠEVCU: Kućna pomoćnica zaklala starca!

Dvadesetsedmogodišnja M. K. iz Kruševca i njen partner A. S. (27) iz Pančeva uhapšeni su zbog sumnje da su u noći između utorka i srijede preklali 88-godišnjeg Milutina Petrovića Tinu, a potom podmetnuli požar u njegovom stanu kako bi prikrili tragove zločina!

M. K. je povremeno čistila stan pokojnog Petrovića u ulici Cara Lazara. Tako je i došla na ideju da sa A. S. ubije i opljačka penzionisanog kamenoresca.

– Još se ispituju detalji, ali sve ukazuje na to da M. K. tipovala žrtvu. On je bio kamenorezac u penziji, izdavao je stan u istoj zgradi u kojoj je i njegov stan za nekih 150 eura. Govorilo se da ima još nekretnina, pa je pretpostavila da ima dosta para – kaže izvor blizak istrazi.

Milutin Petrović je živio u malom stanu, iznad pekare „Proleće“. Radnici u pekari kažu da su odmah reagovali nakon što su čuli eksploziju u zgradi.

– Bili smo u radnji kada je, negdje oko 1.50, nešto eksplodiralo. Iz stana je počeo da kulja dim. Odmah smo pozvali vatrogasce i Hitnu pomoć. Dio zida i krova je oštećen u eksploziji i prilikom gašenja požara – pričaju u pekari, dodajući da su kod Milutina dolazili razni ljudi, ali da nisu poznavali ubice.

Nakon što je požar lokalizovan, vatrogasci su razvalili vrata Milutinovog stana i pronašli njegovo beživotno tijelo. Ljekari koji su ušli za njima su na pokojnikovom vratu primijetili više rana, što je policiji bio signal da je požar podmetnut da bi se prikrilo ubistvo.

Milutin se nije mnogo družio sa ljudima iz ulice. U utorak uveče u posjeti mu je bila unuka, koja radi u kruševačkoj bolnici. Ona je otišla negdje oko 22 sata. U isto vrijeme, na terasi stana, primijećena je i M. K.

– Prije desetak godina, Tine je jednu sobu u stanu izdavao studentkinjama. U to vrijeme je imao običaj da dovodi pros*itutke koje ordiniraju u blizini, pored pruge. Posljednjih desetak godina nismo ih viđali jer je baš ostario i onemoćao. Pričalo se da je zaradio dobre pare kao kamenorezac i uložio ih u nekretnine, ali nije mnogo govorio o tome – kažu naši sagovornici iz ulice Cara Lazara.

Policija je, po odobrenju višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, osumnjičenima odredila zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su ubili Petrovića, koji je jučer sahranjen na seoskom groblju u rodnom selu Krvavica.

(12)This post has been seen 677 times.

BRUTALNI ZLOČIN U KRUŠEVCU: Kućna pomoćnica zaklala starca!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-