Bura oko honorara za novogodišnju feštu u centru Sarajeva: Koliko će zaraditi Dino Merlin?!

– Tačno je da razovaramo s Dinom Merlinom i njegovim menadžmentom i ti pregovori traju jako dugo, pojasnio je dogradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka.

 

Grad Sarajevo je odlučio da doček Nove godine 2017. bude održan na jednom velikom nivou sa sadržajima koje zaslužuje Sarajevo kao glavni grad Bosne i Hercegovine, izjavio je dogradonačelnik Grada Sarajeva Abdulah Skaka.

On je kazao da se Grad u aktivnim pregovorima o organizaciji dočeka Nove godine.

“Tačno je da razovaramo s Dinom Merlinom i njegovim menadžmentom i ti pregovori traju jako dugo”, dodao je Skaka.

Naglasio je da će konačna informacija i sve vezano o detaljima same organizacije biti prezentirani na pres-konferenciji 18. novembra u sarajevskoj Vijećnici, piše Fena.

“Ono što je sigurno jeste da smo zajedno s Vladom Kantona Sarajevo, koja je punopravni partner u ovakvoj jednoj manifestaciji, željeli da poboljšamo kvalitet same organizacije, da privučemo što većibroj turista, da grad Sarajevo postane regionalni centar, da mu vratimo stari sjaj i naša procjena je bila da to na najbolji način možemo uraditi s Dinom Merlinom”, istakao je Skaka.

On je naglasio da su neistinite informacije u pojedinim medijima da će Dini Merlinu i njegovom timu biti plaćeno 500.000 KM za doček Nove godine.

Govoreći o tačnoj lokaciji održavanja dočeka Nove godine na otvorenom u glavnom gradu BiH, Skaka je kazao da ima šest ili sedam lokacija o kojima menadžment Dine Merlina razmišlja.

“I tu konačnu informaciju ćemo imati u petak”, kazao je Skaka.

 

Doček Nove godine na otvorenom u Sarajevu tradicionalno organizira Gradska uprava Grada Sarajeva.

(264)This post has been seen 4394 times.

Bura oko honorara za novogodišnju feštu u centru Sarajeva: Koliko će zaraditi Dino Merlin?!

| Magazin, Slider |
About The Author
-