ČETIRI I PO MJESECA NAKON UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Muž ubijene pjevačice…

“Zagrli je, bože” pjesma je nastala dvije nedelje nakon Jecinog ubistva, a stihovi će biti uklesani na Jecinom spomeniku na groblju Zbeg. Ovako u svojoj ispovijesti četiri i po mjeseca od stravičnog ubistva i nedjelju dana od rođendana pjevačice Jelene Krsmanović priča njen suprug Zoran Marjanović.

Jelena, čije je beživotno tijelo pronađeno 3. aprila na nasipu u borčanskom naselju Crvenka, 29. avgusta napunila bi 33 godine. Njen rođendan porodice Krsmanović i Marjanović obilježiće prisećajući se svega što su proživeli sa svojom mezimicom.

Tog dana, kako navodi Zoran, na groblju Zbeg, na mjestu gdje je Jelena sahranjena, biće postavljen i mermerni nadgrobni spomenik.

– Na spomeniku će pored njenog imena i prezimena, datuma rođenja i smrti biti uklesana knjiga u kojoj će se nalaziti dio pjesme “Zagrli je, bože”, koja je specijalno napisana za nju i mene svega dvije nedelje od njene smrti – priča Zoran.

Stihovi su, kaže, veoma emotivni, a pjesma prava ljubavna.

– Naš dugogodišnji saradnik Saša Milošević napisao je ovu pesmu koja je bukvalno pesma o meni i njoj. Kao da je ja njoj pjevam. Planiram da uradim melodiju i da dam nekom pjevaču da je otpjeva – priča Zoran.

Što se tiče posljednje pjesme koju je otpjevala Jelena, velikih pomaka nema.

– Radim ja na toj pjesmi, ali preteško mi je kada čujem njeno pjevanje. Ne mogu da se pomirim sa tim da je nema – objašnjava on.

Ubistvo Jelene Krsmanović i dalje je misterija.

– Niko od nas ne gubi nadu da će se Jecino ubistvo brzo riješiti. Svakog dana čekam poziv gdje će mi reći da je ubica uhapšen – kaže Zoran i dodaje da ćerka Jana i dalje pita za mamu.

Jelena Krsmanović je nestala 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči pošto se odvojila od supruga i kćerke da bi otišla na trčanje. Njeno tijelo pronađeno je poslije dvadesetočasovne potrage u kanalu pored nasipa.

Policija je poslije toga privela na saslušanje čitavu porodicu Marjanović, a Jeleninom suprugu određen je pritvor od 48 sati. On je podvrgnut poligrafskim ispitivanjima, nakon čega je pušten na slobodu. Takođe, ispitani su mnogi meštani Borče, međutim Jelenin ubica još nije otkriven.

Zoran Marjanović kaže da je podnio tužbe protiv medija i portala koji su, kako kaže, vodili hajku na njegovu porodicu.

– Tužba je podnijeta i protiv onih ljudi koji su moju porodicu nazivali svakakvim imenima, protiv onih žena koje su htjele da svojim lažima dođu do neke slave – naglašava Zoran.

(669)This post has been seen 10305 times.

ČETIRI I PO MJESECA NAKON UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Muž ubijene pjevačice…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-