Cijela Borča zgranuta novom izjavom Miloša Marjanovića, djevera ubijene Jelene!

Komšija, koji živi u blizini majke monstruozno ubijene pjevačice Jelene Marjanović kaže da je sramno što je Jelenin djever Miloš na ispitivanju u policiji rekao da treba da se ispita i porodica Krsmanović.

– Zar je normalno da Miloš kaže nešto tako? Zašto bi policija ispitivala Jeleninu porodicu, a i da ih ispitaju sve, oni nemaju šta da kriju – rekao je komšija Jelenine majke Zorice Krsmanović i dodao da tako razmišlja cijela Borča!

On dodaje da je mala Jana sve ćešće kod Jelenine majke. Prema njegovim riječima, Jana traži svakodnevno da ide kod bake gdje je zdrava atmosfera, i gdje ima društvo.

– Bila je sve do sinoć kod Zorice, a kako sam čuo dolazi danas opet i ostaće kod nje. Tu joj je svakako bolje. Policija treba sve Marjanoviće opet da ispita – rekao je ogorčeni komšija

Sa druge strane, Jelenin djever Miloš Marjanović, koji je ovih dana u žiži javnosti kada je u pitanju ubistvo njegove snahe, nije htio da razgovara sa nama.

Na pitanje reportera da li mogu da popričaju, rekao je da neće. A, kada smo ga pitali da li može Zoran da izađe da razgovaraju i sa njim, Miloš Marjanović je ušao u kuću da se konsultuje, a onda rekao da ipak niko od porodice Marjanović neće da priča.

– Nećemo, ipak, da dajemo nikakve izjave – rekao je Miloš usporeno.

(16)This post has been seen 865 times.

Cijela Borča zgranuta novom izjavom Miloša Marjanovića, djevera ubijene Jelene!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-