ČITAVIM SELOM SE BRZO PROŠIRILA VIJEST: Svi su mislili da je domaćina ubio bik, a onda ŠOKANTNA ISTINA!

Cijelo selo Malešić, nadomak Zvornika, u šoku je zbog ubistva mještanina Nikole Josića (70), za koje je osumnjičena njegova dvije godine starija supruga Radojka, a koja je zločin priznala policiji.

 

Slučaj je prijavljen u subotu oko 21.25, s tim što se prvo brzo pročulo da je starca ubio bik, da bi se potom zapravo ispostavilo ono što niko nije mogao ni da zamisli.

Po riječima mještana, brak supružnika Josić je bio skladan, tako da im nije jasno šta se dogodilo. Izvor banjalučkih “Nezavisnih” blizak istrazi tvrdi da je policiji za ovu tragediju javio sin supružnika Josić, s tim što im je rekao da je riječ o nesretnom slučaju.

“Osumnjičena je sinu rekla da je bik ubio Josića. Tijelo je bilo u kući, gdje ga je starica, po njenoj tvrdnji, donijela iz štale. Međutim, istragom je utvrđeno da se ovdje zapravo ne radi o nesreći”, naveo je izvor blizak istrazi, koji nije želio da precizira gdje je ubistvo zaista počinjeno.

Sumnja se da je Josićeva svog supruga ubila udarcima drvenom cjepanicom u glavu, ali bi detalji tek trebali biti utvrđeni istragom. Iz policije su potvrdili da je osumnjičena tokom kriminalističke obrade u potpunosti priznala ubistvo.

 

U selu je zbog ove činjenice nastao neopisivi šok.

“Poznajem oboje. Nikola je baš bio bolestan, imao je karcinom, operisan je, primao je terapije. Imaju oženjenog sina, koji sa ženom živi u Loznici, te kćerku, koja je udana i živi u Crnoj Gori. Kćerka ima troje muške djece”, izjavila je za “Nezavisne” mještanka Malešića, koja nije željela da se predstavi.

Druga mještanka navodi da im je cijeli ovaj slučaj veoma čudan.

“Nikola je penzioner, a bavio se stočarstvom. Kažu da je ‘ranio bikove i čula sam da je nađen u štali, da su ga bikovi ubili. Nisam ni znala da je Radojka uhapšena”, navodi ta mještanka.

I ostali mještani navode da su čuli da su Nikolu ubili bikovi, a u čudu su nakon što su saznali da je uhapšena Radojka.

“Oni su u braku fino živjeli, problema nisu imali, a šta je između njih bilo u posljednje vrijeme, ko će znati? Koliko znam, u braku su oko 50 godina”.

(1352)This post has been seen 9176 times.

ČITAVIM SELOM SE BRZO PROŠIRILA VIJEST: Svi su mislili da je domaćina ubio bik, a onda ŠOKANTNA ISTINA!

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-