“Sin mi se druži s ciganima sa Ilidže, htio je da me izbaci iz kuće da bi se tu s njima drogirao, nisam mu dao, pa je zapalio kuću”

Zbog droge od oca napravio beskućnika!

 

Ismet Omerović prošlog utorka ostao je bez krova nad glavom. Njegov sin je zapalio njihovu porodičnu kuću, otišao u zatvor, a on i kćerka nemaju gdje.

Kuća Ismeta Omerovića je izgrađena od sredstava dobrih ljudi koji su mu pomogli da je izgradi i opremi, gdje je živio posljednjih sedam godina. Primanja nema, živi sa kćerkom, a oslanjali su se na pomoć dobrih ljudi, obzirom da je tek napunio godine da može otići u penziju, piše Source.

Ismet i njegova kćerka ostali su bez krova nad glavom, bez odjeće, hrane, para i svega što su imali. Trenutno ih je u Vogošći primio jedan čovjek da žive u njegovom stanu par mjeseci dok se ne snađu, a svaka pomoć je dobro došla.

 

Potrebna mu pomoć dobrih ljudi!

Ismet Omerović je plućni bolesnik, invalid, koji zbog bolesti nije u stanju da radi i obnovi svoju kuću, te moli sve dobre ljude koji su u mogućnosti da mu pomognu, što u hrani, to i u novčanim sredstvima, jer sam više ne može.

Ismeta Omerovića možete dobiti na broj mobitela 062/284-543

Razgovor sa Ismetom Omerovićem pogledajte u video prilogu OVDJE.

(392)This post has been seen 7449 times.

“Sin mi se druži s ciganima sa Ilidže, htio je da me izbaci iz kuće da bi se tu s njima drogirao, nisam mu dao, pa je zapalio kuću”

| Slider, Vijesti |
About The Author
-