Curica bila na liječenju, a kada se vratila kući ostala je u šoku

Lucy je znala da će joj urediti kuću dok je nema, ali mislila je da će joj samo popraviti krov, obaviti manje popravke i eventualno prekrečiti zidove.

Emily Cassidy je trogodišnja djevojčica iz Birminghama koja se bori s retinoblastomom, tumorom iza oka koji joj je dijagnostikovan dok je bila beba, prenosi “24sata.hr“…

Njena majka, koja ima još dvije kćerke, uz borbu za Emilyn život borila se i sa svakodnevnim životom. Bolest najmlađe kćeri majci Lucy (27) oduzima puno vremena, a život im je dodatno otežavala i trošna kuća u kojoj su živjele.

e89700c3e679cc0deb0a

Malena Emily u martu je bila na operaciji kojom su joj trebali ukloniti tumor, ali se on nažalost proširio i morala je krenuti na hemoterapiju. U junu je s majkom otišla u SAD na protonsko zračenje koji je subvencirao zavod za zdravstvo.

To vrijeme iskoristila je Georgie Moseley (32) koja je pokrenula akciju renovacije njihovog skromnog i trošnog doma. Lucy je znala da će joj urediti kuću dok je nema, ali mislila je da će joj samo popraviti krov, obaviti manje popravke i eventualno prekrčiti zidove, no ono što ju je dočekalo kad se vratila potpuno ju je iznenadilo.

cats

d5fd1a8435e21829b9ee

“Kao da imam potpuno novu kuću”, ustvrdila je Lucy.

Georgie, koja je sama izgubila sina zbog tumora 2011., pokrenula je cijeli komšiluk, angažovala je lokalne poduzetnike koji su pomogli u renovaciji i porodica Cassidy se sada može opustiti u čistom, suhom, sigurnom i moderno opremljenom domu.

030e135e7c6255057e9d

Prije renovacije zidovi su se raspadali od vlage, sudoper u kuhinji bio je polomljen pet godina, pa je Lucy posuđe morala prati u kupaonici.

Njen dom sad ima potpuno nove električne instalacije i cijevi, dobila je nove podove i namještaj. Ukratko, kuća je obnovljena od poda do stropa. Osim toga, popločen je i prilaz, a uredili su im i stražnji vrt.

Cijeli projekt koštao je oko 60.000 funti, piše “Daily Mail”.

(126)This post has been seen 3744 times.

Curica bila na liječenju, a kada se vratila kući ostala je u šoku

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-