DA ČOVJEK NE POVJERUJE! Ovaj momak preživio tri teroristička napada… U Briselu, Parizu i Bostonu!

Američki tinejdžer Mason Wells je zajedno sa trojicom sunarodnjaka povrijeđen u jučerašnjem terorističkom napadu u Briselu tokom mormonske misije u glavnom gradu Belgije. Ali, ovo mu nije prvi put da bude na licu mjesta takvih događaja…

Preživio je čak tri krvava teroristička napada!

On je tako 15.04.2013. godine bio na mjestu dešavanja Bostonskog maratona, koji je završio kao teroristički napad, tačnije – Wells je bio jedan od trkača.

Tada je Dzhokhar Tsarnaev improvizovanim eksplozivom počinio akt terorizma u kojem je stradalo šest ljudi, a 280 ih je povrijeđeno.

Mladi Wells je u 13.11. prošle godine bio u Parizu, kada je Salah Abdelslam sa pomagačima uzrokovao niz terorističkih napada u glavnom gradu Francuske, a kulminacija Wellsovih se jučer desila na aerodromu Zavatam – gdje je jučer povrijeđen u vezanim eksplozijama.

Pokidana ahilova tetiva, i opekotine trećeg stepena na licu i tijelu su povrede koje je zadobio. Ali, nije u direktnoj životnoj opasnosti.

Njegov otac, Chad Wells je za ABC News kazao: “Ovo je treći put da žalimo za terorističkim napadima, i sa svakim smo povezani”.

(15)This post has been seen 773 times.

DA ČOVJEK NE POVJERUJE! Ovaj momak preživio tri teroristička napada… U Briselu, Parizu i Bostonu!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-