Da li je sa ovakve terase Neda Arnerić mogla da se oklizne i padne?

Glumica Neda Arnerić zadobila je teške povrede kičme kada je sinoć pala sa terase svog stana u Dubljanskoj ulici na Vračaru, ali je nepoznato da li se okliznula ili sama skočila, budući da je terasa zastakljena, i to u visini od 130 centimentara, piše Telegraf.

Glumici je spaslo život to što je pala na limeni krov antikvarnice ispod njene terase, odakle su pokušale da je podignu komšije, nakon čega je po nju došla Hitna pomoć i prevezla je u Urgentni centar.

zgrada-gde-stanuje-neda-arneric-18

Prema riječima njenog muža Milorada Meštrovića, glumica je nakon sastanka u vezi sa novom serijom koju treba da snima bila malo utučena, a onda je otišla da prostire veš.

Prva pretpostavka bila je da se tada okliznula i pala preko ograde terase, ali sudeći po onome što se moglo vidjeti na licu mjesta, terasa stana u kom bračni par živi nije bila klizava.

Meštroviću takođe nije poznato pod kojim okolnostima je njegova supruga pala, jer je čuo samo tup zvuk, kada je udarila o limeni krov.

Policija trenutno ispituje sve mogućnosti, a među brojnim spekaulacijama, pominje se navodni pokušaj samoubistva, što je, s obzirom da policajci u stanu Arnerićeve nisu pronašli oproštajno pismo – samo puko nagađanje.

 

(29)This post has been seen 941 times.

Da li je sa ovakve terase Neda Arnerić mogla da se oklizne i padne?

| Magazin, Slider |
About The Author
-