DADO POLUMENTA RAZOČARAO SVOJE MNOGOBROJNE FANOVE: Punih godinu dana skrivao da je…

Pjevač Dado Polumenta svoj privatni život ljubomorno čuva od javnosti. Pjevač je dugo vremena sakrivao svoju vezu. On je zaljubljen u 22-godišnju manekenku Ivonu Ivković, sa kojom čeka i bebu.

Nasljednica bi trebala stići krajem devetog mjeseca, a on je tek sada otkrio ove radosne vijesti. Dado Polumenta već je petnaest godina na muzičkoj sceni i skoro od samog početka karijere intrigira javnost svojim stilom života, a bio je često na meti tabloida.

Ljubav iz tinejdžerskog perioda sa Anamarijom Kikoš bila je godinama tema zbog koje su ga povezivali i s poročnim životom, o čemu je i sam govorio, ali možda i najsvjetliji trenutak te priče bilo je rođenje njihovog sina Dorijana. Kada se stišala bura nakon njihovog rastanka, Dado je ponovo bio u centru pažnje kada se krajem 2012. oženio vjeroučiteljicom Selmom Mekić. Međutim, nakon nepuna tri mjeseca pjevač se razveo.

Medijska prašina koja se nakon toga podigla navela je Polumentu da se na neko vrijeme povuče iz javnosti i fokusira se isključivo na karijeru. Od tada u medijima su se mogle naći samo špekulacije o njegovom ljubavnom životu, ali ono što je Dado ljubomorno čuvao za sebe jeste zapravo to da već više od godinu dana u skladnoj vezi s manekenkom Ivonom Ivković, koja bi mu trebala početkom jeseni roditi kćerku.

(83)This post has been seen 1037 times.

DADO POLUMENTA RAZOČARAO SVOJE MNOGOBROJNE FANOVE: Punih godinu dana skrivao da je…

| Magazin, Slider |
About The Author
-