Dalibor poručio Milijani: Završićeš kao Ksenija Pajčin

Dalibor Gavrić (42) koji je u lokalu “Akapulko” kod Prnjavora ubio Milijanu Malešević (24) rekao joj je prije tragedije da će završiti kao Ksenija Pajčin.

On je teško ranjen i smješten je na Jedinicu intenzivne njege UKC Banjaluka. “Nezavisne” saznaju da Gavrić živi u Beču i da je Milijanu stalno proganjao…

Već godinama Dalibor maltretira svoju nevjenčanu suprugu, a na Facebooku joj je ukazivao da bi do ovakve tragedije moglo doći. Kada ga je na Facebooku blokirala, on je otvorio lažni profil. Tetka nesretne djevojke ispričala je našem novinaru sve što se dešavalo u proteklih šest godina.

Vidno potresena, kaže da ipak nikada nije mogla pomisliti da će se sve završiti ovako. Podsjećamo, poznatu srbijansku pjevačicu Kseniju Pajčin, maja 2010. godine ubio je momak Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio samoubistvo.

Novinar “Nezavisnih” sa lica mjesta javlja da se na 20-ak metara od kafića, u asfaltu, nalazi krater od gelera. U blizini su cvijeće i svijeće, te šokirana rodbina. Plač, tuga, žal među njima potresa okupljene mještane. U razgovoru sa okupljenim mještanima, naš novinar saznaje da oni imaju četvorogodišnjeg sina kome niko ništa ne smije da kaže o tragediji.

(72)This post has been seen 2378 times.

Dalibor poručio Milijani: Završićeš kao Ksenija Pajčin

| Magazin, Slider |
About The Author
-