DETALJI UŽASA NA ČASU MUZIČKOG: SAMO JE SKOČIO NA SVOG DRUGA I POČEO DA GA BODE, KRVI JE BILA SVUDA

“Samo je skočio i napao svog druga koji je pao, držao se za grudi i vrat. Mnogo je krvario”, ovako za srbijanski “Blic” đaci Tehničke škole u Novom Pazaru prepričavaju užasni incident koji se dogodio jučer na času muzičkog u ovoj školi kada je 15-godišnji A.E. izbo svog druga iz razreda C.A.

Povrijeđeni mladić i E.A. su se družili i nije poznato da su bili u sukobu. Vrijeme na odmorima provodili su zajedno pa nikom nije jasno zbog čega je došlo do napada na času.

“Sve se dogodilo za nekoliko sekundi i profesor nije uspio da reaguje. E.A. je skočio i napao svog druga koji je pao, držao se za grudi i vrat, mnogo je krvario. Nastao je haos u učionici, neki đaci su vriskali i plakali, nekoliko učenika istrčalo je iz učionice. Profesor muzičkog je prišao povrijeđenom učeniku, pokušavao da mu pomogne, a došli su i dežurni profesori. C.A. je ležao sav u krvi”, rekao je jedan od učenika, piše “Blic“.

Odmah je pozvan školski policajac koji je brzo reagovao i od učenika oduzeo nož. Policajac je obavjestio policijsku stanicu o događaju pa su za nekoliko minuta stigle policijske patrole.

Maloljetni učenik je doveden u prostorije Policijske uprave i bit će angažovana stručna lica koja će sa njim obaviti razgovor.

Do užasnog napada došlo je oko 10 sati u toku nastave.

Incidentu je, kako “Blic” saznaje, prethodila svađa kada je C.A. udario šamar A.E. (15), a on se zbog toga iznervirao pa nožem tri puta ubo svog školskog druga u vrat i leđa.

Povrijeđeni učenik odmah je prebačen u novopazarsku bolnicu gdje je hitno operisan i gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Doktor je naveo da je pacijent primljen kao hitan slučaj, u stanju šoka, sa povredama koje su opasne po život.

“Uboden je, ima tri rane, jedna je u predjelu desne pektoralne regije, druga u predjelu lijeve skapule i treća u predjelu lijeve strane vrata”, rekao je doktor i naglasio da je sada pacijent u stabilnom stanju.

Maloljetnik je upućen na dalje liječenje u Beograd na kardiohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

(408)This post has been seen 7159 times.

DETALJI UŽASA NA ČASU MUZIČKOG: SAMO JE SKOČIO NA SVOG DRUGA I POČEO DA GA BODE, KRVI JE BILA SVUDA

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-