DETALJI UŽASNOG ZLOČINA Husein (53) iz Bosne u Austriji ubio suprugu Slovenku, onda sjeo na kauč…

53-godišnja Rosando C.-S. pokušala se sakriti u garderobni ormar u svojoj spavaćoj sobi, ali nije preživjela! Ubio ju je njen suprug, Husein, također 53-godišnjak, porijeklom iz Bosne i Hercegovine, sa austrijskim državljanstvom.

HITAN POZIV. Sve se dogodilo u ponedjeljak rano poslijepodne, u 14:44 h. Tada je policija primila hitan poziv od žene, ali nisu stigli na vrijeme da sačuvaju njen život. Njen suprug, s kojim je već neko vrijeme živjela odvojeno, ubio ju je sa više hitaca iz pištolja kalibra 7.65, od kojih je barem jedan bio smrtonosan. Pogođena je u prsa i u nogu.

Prema rekonstrukciji, muškarac je ilegalno ušao u stan sa oružjem u rukama i napao ženu, koja je pokušala pobjeći i pozvati policiju.

Policija nije uspjela stići na vrijeme da sačuva život 53-godišnjakinje

ZLOČIN POČINIO POD DROGAMA? Kada je policija stigla na lice mjesta, žena je praktično već bila mrtva, a muškarac je s tupim pogledom sjedio na kauču ispred uključenog televizora. Bio je pod djelovanjem očito nekih medikamenata, i odveden je u bolnicu, gdje je prvo ispitan.

Inače, ovaj par je u iznajmljeni apartman u Kalsdorfu doselio prošle jeseni, no ubrzo su se razdvojili. Bilo je i nasilja, a jedna od mještanki, koja nije željela da joj se navodi ime, kazala je da je prije nekoliko sedmica čula svađu i “užasnu vrisku” iz stana, i tada je mislila zvati policiju, ali se predomislila, i sada joj je žao što to nije učinila.

(6)This post has been seen 407 times.

DETALJI UŽASNOG ZLOČINA Husein (53) iz Bosne u Austriji ubio suprugu Slovenku, onda sjeo na kauč…

| Crna hronika, Slider |
About The Author
-