DJEVOJKA SA SLIKE ŠOKIRALA MNOGE U BOSNI: Pogledajte majicu i njenu ruku…

Jelahba.info postavlja pitanje da li je ovo odgovarajući način komemoriranja srebreničke tragedije.

Čemu ovaj palac gore i osmijeh na licu u HIFA-inoj “akciji” prodaje majica sa simbolima Srebrenice? Palac gore za 8372 ubijena ili ??? – navodi Jelahba.info.

Podsjetimo, još jučer je kompanija HIFA, objavila da se odustaje od prodaje ovih majica, javio jeBNN.

U zajedničkom dogovoru, baš kao i kada smo kretali u priču oko koje se vodi polemika, Hifa Petrol zajedno sa Fikretom Hodžićem je odlučila da 29.06.2016. ne kreće u realizaciju prodaje majica. Svakako, danas potpisani ugovor sa udruženjem “Majke enklave Srebrenice i Žepe” bit će realiziran na način na koji smo prethodno dogovorili sa njima, navela je Press služba Hifa petrola, u vezi majica koje su izazvale burnu polemiku.

Podsjetimo, Hifa petrol je u dogovoru sa Fikretom Hodžićem i udruženjem “Majke enklave Srebrenice” pokrenuo akciju prodaje majica “Srebrenica” po cijeni od 25 KM. Po sporazumu 5 KM od svake majice je trebalo pripasti udruženju, dok ostatak novca, od 20 KM po majici, je trebao ići u “korisnije svrhe”. Ipak, zbog izrazito negativnih komentara u vezi ovog projekta majice su povučene.

Veliki broj građana učestvovao je u ovoj, svojevrsnoj javnoj raspravi u vezi majica “Srebrenica”. Veliki broj njih je u ovome vidio zarađivanje dok je drugi dio odobravao potez Hife.

(31)This post has been seen 1421 times.

DJEVOJKA SA SLIKE ŠOKIRALA MNOGE U BOSNI: Pogledajte majicu i njenu ruku…

| Bosna i Hercegovina, Slider, Šokantno |
About The Author
-