Dobio milione na lutriji, uložio u dilanje pa završio u zatvoru

Ronnie Music (45) iz američke države Georgie, osvojio je tri miliona dolara na lutriji. I uložio sve u ilegalni posao prodaje kristalnog metafemtamina. Sad je u pritvoru…

Muškarac iz Amerike Ronnie Music (45) osvojio je tri milijuna dolara na lutriji. To mu očito nije bilo dovoljno pa je uložio sve u ilegalni posao prodaje kristalnog metamfetamina. Od svega što je mogao s tolikom sumom novca, on je izabrao uložiti u prodaju droge, prenosi Oddity Central.

Policijska istraga je otkrila da je surađivao s grupom kriminalaca koji su drogu distribuirali diljem Georgije. Njegovi ‘kolege’ su uhvaćeni s pet kilograma metamfetamina, vrijednosti oko pola milijuna dolara. Kod Ronnieja su pronašli milion dolara vrijednu pošiljku, nekoliko pištolja, kutije pune metaka i 600 000 dolara gotovine.

Ronnie se izjasnio krivim na sudu pa su tužitelji odlučili smanjiti kaznu pa bi mogao dobiti najviše 25 godina zatvorske kazne. Ovo mu nije prvi put da se bavi kriminalnim radnjama. Za ilegalno posjedovanje oružja i prijetnje optužen je 2003. godine, ponovno za posjedovanje oružja 2007. pa 2009. godine jer je napravio improvizirani laboratorij za proizvodnju metamfetamina. Nije se opametio ni kad je osvojio dobitak na lutriji pa je 2015. sav novac uložio u svoj ilegalni biznis.

– Osvojio sam  3 miliona dolara. Igram svako toliko. Nisam mogao vjerovati, još ne mogu – rekao je Ronnie prilikom preuzimanja dobitka. Na pitanje što planira s osvojenim novcem, Ronnie je rekao da planira sačuvati dio novca za lagodan život, za sebe i ženu.

(28)This post has been seen 877 times.

Dobio milione na lutriji, uložio u dilanje pa završio u zatvoru

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-