DOGAĐAJ U TUZLI KAKAV SE NE PAMTI: Osunetio sina, pjevačicu kitili novčanicama od 500 €, vatromet..

Amir Alispahić i njegova supruga Nida, u nedjelju 24.07.2016. godine u restoranu Plaža u Lukavcu obilježili su sunet svog sina Emira.

Gosti su pristizali iz cijelog svijeta te su mnogi komentarisali da je ovo bio “događaj decenije”. Gosti večeri bili su Snežana Đurišić i Hasiba Agić, a Amirovi prijatelji su također zapjevali.

Među zvanicama su bile i poznate ličnosti. Pjevačice Aysela, Olja Bajrami, Amira Subašić teMirza Hamzić i mnogi drugi gosti iz svijeta estrade, sporta i javnog života.

Goste su na stolu dočekali i pokloni koji se inače daruju gostima na sunetima po Turskoj, što nije neobično jer Amir i njegova supruga, inače porijeklom Turkinja, dugo godina žive u Istanbulu.

Presretan sam što su moji gosti zadovoljni i što su se odazvali iz raznih krajeva svijeta te ovu moju radost uveličali. Ovo je dan koji ćemo moja porodica i ja dugo dugo pamtiti – naveo je Amir.

Na samom početku večeri Amirove sestre priredile su i veličanstveni vatromet kojeg su gosti posmatrali sa mosta restorana… Pjevačicu Snežanu Đurišić Amir i njegovi roditelji kitili su novčanicama i od 500 eura…

(117)This post has been seen 1265 times.

DOGAĐAJ U TUZLI KAKAV SE NE PAMTI: Osunetio sina, pjevačicu kitili novčanicama od 500 €, vatromet..

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-