Dok joj je suprug na poslu, plaća stranca da je mazi: Tvrdi da to nije p*ostitucija ni preljuba

Saskia Fredericks (41) je žena koja je u sretnom braku, ali troši na hiljade dolara kako bi se dva puta mjesečno mazila sa potpunim strancem!

 

Amerikanka sve ovo radi nešto više od godinu dana, jer kako kaže, viđa svog supruga tek nekoliko dana mjesečno.

Saška provodi većinu svog vremena u New Yorku, dok njen suprug Arthur (45) radi u jednom gradiću u SAD-u kao policajac.

Teško joj pada to što nema fizički kontakt sa ljudskim bićem dok njen suprug nije tu, a isto tako njena bolja polovina u potpunosti podržava sve ono što ona radi dva puta mjesečno.

“Moj suprug je poručnik u policiji, tako da je na poslu 24 sata sedam dana u sedmici. Ne živimo zajedno jer sam ja u New Yorku, dok je on van grada. Sigurna sam 99 posto da on nije ljubomoran zbog ovoga, a i pričala sam toliko puta s njim o ovome. Možda bismo mogli nekad i da idemo zajedno da se mazimo sa drugim ljudima, vidjećemo. Ovo nije neka stvar o kojoj on otvoreno priča sa svojim kolegama, što je i u redu. Ali, svakako je on otvorenog uma. On je više zaštitnički nastrojen, nego što je ljubomoran, a i sigurno da je sretan kada sam ja sretna. Zaista se radujem dok to radim, to me uzbuđuje”, rekla je Saška za “Daily Mail”…

Profesionalna firma koja se bavi maženjem u New Yorku zapošljava 40 ljudi sedmično, a svi oni imaju oko 200 zahtjeva sedmično.

“Jedna serija maženja traje oko dva sata i košta 160 dolara. Imamo razne klijente – muškarce, žene, starije ljude, mlade…”, rekao je Adam Lippin (52) jedan od onih koji zarađuje tako što mazi ljude.

 

(106)This post has been seen 826 times.

Dok joj je suprug na poslu, plaća stranca da je mazi: Tvrdi da to nije p*ostitucija ni preljuba

| Foto/Video, Slider, Život i stil |
About The Author
-