DOKTORI KOJIMA JE DONESENO TIJELO UBIJENOG TUZLAKA NA OBDUKCIJU U ŠOKU: Ubijen je na jeziv način!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) i Tužilaštvo TK provode istragu o ubistvu Seada Hajdarevića (54), koje je, počinjeno u njegovoj kući u tuzlanskom naselju Bare.

 

Hajdarevićevo tijelo pronađeno je najmanje 24 sata nakon ubistva, i to nakon što je službenike policije nazvala ženska osoba i rekla kako joj se Hajdarević ne javlja na telefon, piše “Avaz“…

“Obdukcija tijela nije okončana i mi ne možemo govoriti o vremenu i načinu smrti. Mogu potvrditi da je bio vezan i da smo prikupili određene materijalne dokaze, koji su proslijeđeni na vještačenje. Evidentni su i tragovi borbe u njegovoj kući, kao i činjenica da je stambeni objekt ispreturan. Još ne možemo govoriti o tome šta je, eventualno, odneseno iz kuće”, rekao je za “Avaz” Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.

Nepoznati počinioci doslovno su unakazili tijelo Seada Hajdarevića, zbog čega je, kako se saznaje, izuzetno teško bilo obaviti obdukciju, koja je jučer u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla trajala satima. Špekuliše se kako je Hajdarević udaran tupim predmetima, a da mu je smrtonosna povreda nanesena oštrim predmetom, najvjerovatnije makazama.

 

Hajdarević nije bio u sukobu sa zakonom, a životario je tako što je preprodavao mobitele, koje mu je slao sin iz Njemačke.

(937)This post has been seen 8466 times.

DOKTORI KOJIMA JE DONESENO TIJELO UBIJENOG TUZLAKA NA OBDUKCIJU U ŠOKU: Ubijen je na jeziv način!

| Slider, Vijesti |
About The Author
-