Dozvolila je dileru da joj siluje kćerku u zamjenu za drogu: STIGLA JE STRAŠNA KAZNA!

Ona je imala i posebnu “nagradu” za svoju kćerku nakon brutalnih susreta: davala joj je malo heroina!

Ejpril Korkoran osuđena je na 51 godinu zatvora nakon što je utvrđeno da je h****n plaćala tako što je davala dileru da siluje njenu maloljetnu kćerku, prenosi “Telegraf“…

“Najiskrenije, u tri i po godine koliko sam sudija, ovo je najgnusniji slučaj koji je stigao pred ovaj sud“, izjavila je Lesli Giz, sudija molbenog suda u okrugu Hamilton u američkoj državi Ohajo, koja je Korkoranovu osudila na 51 godinu u zatvoru, prenosi “Independent”.

Korkoranova se izjasnila krivom po svim tačkama optužnice, među kojima su višestruko saučesništvo u silovanju, trgovina ljudima i ugrožavanje djeteta. Ona je “izdavala” svoju kćerku dileru, koji je jedanaestogodišnju djevojčicu silovao, sodomizovao i tukao, a ponekad i snimao. Dijete je bilo primorano da izvodi vaginalni, analni i oralni se*s sa četrdesetogodišnjim muškarcem.

Pošto je diler više volio decu uzrasta ispod 11 godina, Korkoranova je svoju kćerku oblačila da izgleda mlađe. Pomoćnik okružnog tužioca okruga Hamilton, Kejti Prajdmor je rekla da niko nije mogao da zna da diler ima sklonost da snima djecu dok ima odnose sa njima. Majka nije imala novca niti drugi način plaćanja za h****n, pa je ponudila svoju kćerku.

“Niste pokazali nikakvu milost prema svom djetetu. Nisam sigurna da li shvatate štetu koju ste joj zaista nanijeli“, rekla je sudija Giz optuženoj.

Korkoranova je imala i posebnu “nagradu” za svoju kćerku nakon ovih brutalnih susreta: davala joj je malo heroina. Prema riječima Prajdmorove u obraćanju sudu, djevojčica to nije željela, ali joj je majka govorila da je “dobra djevojčica” i da je “učinila pravu stvar”. Djevojčica je povraćala svaki put.

Ovo se desilo četiri puta između februara i juna 2014. godine. Sudija je rekla da se Korkoranova ni jednom nije izvinila svojoj kćerci.

Šandel Vilingem, navodni diler, takođe je optužen i čeka saslušanje.

“Djevojčica sada ima 13 godina i živi sa ocem i maćehom van države Ohajo. Imala je suicidalne misli, i pod medicinskom njegom je i na lijekovima”, rekla je Giz sudu.

Policija i nadležni organi su saznali za slučaj u junu 2014. godine, kada se djevojčica preselila kod oca koji je i prijavio slučaj.

Ovaj slučaj nije mnogo iznenadio lokalno stanovništvo u ruralnom Ohaju, jer se, kako oni sami kažu, takve stvari tu često dešavaju, možda ne u takvoj mjeri, ali se stalno prijavljuju novi slučajevi nasilja nad životinjama i tuča koje izbijaju svuda.

“Teško mi je, kao roditelj, da shvatim kako biste mogli da iskoristite svoje dijete da zadovoljite ovisnost od droge. Poslije svih godina provedenih kao tužilac, i dalje sam zaprepašten kako roditelji tretiraju svoju djecu. Nezamislivo je šta je ova djevojčica preživjela, ali se nadam da će joj presuda za majku i dilera i intenzivno savjetovanje pomoći da povrati malo vjere u svijet. Ovaj slučaj je najbolji primjer koliko razoran uticaj ima h****n na naše društvo“, rekao je tužilac okruga Hamilton Džozef T. Deters.

Prema riječima njenog advokata, Korkoranova je bila brižna majka prije nego što je postala ovisnica.

(5)This post has been seen 447 times.

Dozvolila je dileru da joj siluje kćerku u zamjenu za drogu: STIGLA JE STRAŠNA KAZNA!

| Slider, Šokantno |
About The Author
-