DRAMA NAŠEG POZNATOG GLUMCA: Uzeli su mu kćerku, a onda je njenim fotkama rasplakao pola Srbije!

Glumac Aleksandar Radojičić, zvijezda filma i serije „Montevideo”, kada se rastao od partnerke Jelene Malezović zatražio je starateljstvo nad kćerkicom Ajom, koja je tada imala dvije godine.

Poslije skoro dvije godine sudskog procesa, prije nekoliko nedjelja, sud u Zrenjaninu je donio odluku da Aja treba da živi sa majkom, a Radojičić će s njom provoditi dosta vremena.

Tokom dvogodišnjeg sudskog procesa Jeleni Malezović nije smetalo da glumac redovno provodi vrijeme sa svojom kćerkicom. Radojičić je skoro svaki susret s Ajom, svako putovanje ovjekovečio fotografijama koje je dijelio sa prijateljima na društvenim mrežama.

Ovaj harizmatični glumac koji je fasciniran svojom kćerkom i veoma vezan za nju svaki trenutak koristi za zajedničko uživanje, želeći da njeno djetinjstvo napravi takvim da ga se uvijek sjeća.

O presudi suda ne želi da komentariše, kako kaže, neće da od toga pravi medijsku pompu.

Kćerka je za njega centar svijeta i predstavlja fokus življenja. Ona mu uvijek izmami osmijeh na lice, a kroz šalu kaže da mora da bude u fizičkoj kondiciji zbog nje.

“Uvijek se trudim da nađem vremena za fizičke aktivnosti. Ne stižem uvijek da trčim, radim u teretani, sprave i malo traku. Mnogo je zdravije trčati na traci. Trudim se da budem u kondiciji zbog posla, ali i zbog kćerkice. Trčim za njom, posebno kad smo u parku. Lakše mi je da kad sam u kondiciji. Mnogo je slatko kad jurimo jedno drugo. Ali nekada je i nosim“, kaže.

(22)This post has been seen 641 times.

DRAMA NAŠEG POZNATOG GLUMCA: Uzeli su mu kćerku, a onda je njenim fotkama rasplakao pola Srbije!

| Magazin, Slider |
About The Author
-