DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE ZBOG OVOGA: Snimljen čudan predmet iza Putinovih leđa

Nedavni sastanak ruskog predsjednika Vladimira Putina, ministra obrane Sergeja Šojgua i ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova, na kojem je naređeno povlačenje trupa iz Sirije, izazvao je zanimljivu diskusiju u Rusiji.

 

Mnogi su obratili pozornost na čudni predmet na jednoj od fotografija Putinove ureda. Korisnici društvenih mreža su pretpostavili da se na fotografiji nalazi daska za glačanje. Kasnije je otkriveno da slika prikazuje potpuno drugi uređaj.

Press služba ruskog predsjednika objavila je službene fotografije Putinovog sastanka s ministrima 14. ožujka. Na jednoj od fotografija, Putin sjedi za stolom i sluša ministra vanjskih poslova Lavrova.

Čudni predmet, koji izgleda kao bijela daska za peglanje, nalazi se iza Putinovih leđa. Fotografija je postala viralna na internetu i mnogi su počeli pitati zašto Putinu treba daska za glačanje u njegovom uredu u Kremlju i zašto je nije sakrio za tako značajan sastanak.

Ukoliko se bolje pogleda uređaj, daska stoji na malim kotačima i ima zakrivljene ručke na obje strane – nešto što daska za glačanje nema. Otkriveno je da je “daska za peglanje” zapravo uređaj za dezinfekciju zraka. Baktericidilan iradijator (uređaj koji emitira zrake kojima se uništavaju bakterije) se koristi za dezinfekciju zraka i osigurava najvišu razinu dezinfekcije zraka u zatvorenim javnim prostorima, kao što su, primjerice, bolnice.

Izvor iz Kremlja je rekao za “Moskovski Komsmolets” da nema nikakvih dasaka ni pegli u uredima Kremlj. “Kao i za sve što se tiče dekora predsjedničkog ureda, te stvari su striktno pod protokolom administracije predsjednika. Svaka i najmanja stvar koju vidite tamo nije greška, sve ima svoje mjesto i pojavljivanje svih predmeta u predsjedničkoj uredu je striktno koordinasano “, naveo je izvor.

Izvor je također istaknuo da se predmeti za kućanstvo nikada ne mogu pronaći u uredima Kremlj. “Daska za glačanje, usisavač, krpa, pa čak i pajalica – svi ti predmeti su neodobreni i time zabranjeni u uredima Kremlj”, rekao je izvor.

Izvor je potvrdio da se na fotografiji nalazi baktericidilan iradijator. Uređaj štiti predsjednika od patogena kada dolazi više posjetitelja u Putinovu ured. “U takvim slučajevima baktericidilan iradijator je neophodna stvar budući da u sekundi ubija 90-99% organizama koji se prenose zrakom. Uređaj je potpuno siguran za ljude “, napomenuo je.

Kako se izvješćuje, u rezidenciji se nalazi nekoliko CV iradijatora. Službe Kremlj obično nabavljaju takve uređaje zajedno sa strojevima za čišćenje cipela koje su instalirane na svakom ulazu u Kremlj.

Također je rečeno da se odjeća predsjednika Putina održava izvan Kremlj, u jedinstvenom predsjedničkom servis poduzeću-praonici. Majice i odijela se onda dostavljaju u Kremlj, izravno u Putinovu ured.

(Pravda.rs)

(16)This post has been seen 697 times.

DRUŠTVENE MREŽE SE USIJALE ZBOG OVOGA: Snimljen čudan predmet iza Putinovih leđa

| Slider, Zanimljivosti |
About The Author
-