Džeko i Ibričić kod Splita grade luksuzne apartmane udaljene 20 metara od mora

 

Bivši igrač Hajduka Senijad Ibričić i Edin Džeko grade luksuzni turistički objekt u Grljevcu kod Splita. Potvrdio je to za Slobodnu Dalmaciju splitski advokat Željko Parčina koji zastupa investitorsku firmu znakovitog imena “Dž. E. I.”, koja je u vlasništvu poridica sportskog dvojca.

– Porodice Ibričić i Džeko su ulagači, a riječ je o šest stambenih jedinica s pogledom na more – rekao je Parčina.

Prema projektu firme “Velcon Projekt”, građevinari “Visokog potkrovlja” u Podstrani podižu višespratnicu s pogledom na Brački kanal u koju bi prvi kupci atraktivnih kvadrata trebali useliti krajem ove godine ili do ožujka iduće godine, ovisno o dinamici obavljanja radova. Prema riječima Parčine, već postoji niz zainteresiranih domaćih i stranih kupaca.

Budući da se radi o objektu udaljenom samo dvadesetak metara od plaže, cijena će zasigurno biti visoka. Prema stručnim procjenama trgovaca nekretninama, cijena na takvoj lokaciji kreće se između 2.000 i 2.500 eura po četvornom metru. Iako pravni zastupnik investitora iz nogometnog miljea nije htio otkrivati finansijske detalje, jasno je kako je riječ o milionskom projektu.

Nogometnom dvojcu, Podstrana se učinila idealnom lokacijom za realiziranje objekta u kojem će vlasnici stanova moći uživati u pogledu na more i mirnom okruženju, udaljenom samo osam kilometara od središta Splita.

Stanovi su južne orijentacije s koje se pruža predivan pogled na more, a prema neslužbenim informacijama, u planu je izgradnja pothodnika neposredno u blizini zgrade tako da će stanari moći uživati u kilometarskoj šetnji podstranskom rivijerom.

Lokacija ove nekretnine zvučat će primamljivo i turistima koji će unajmljivati apartmane, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da se nalazi na periferiji grada poput Splita, a s druge strane, dovoljno blizu njegovu centru, događanjima i prometnim čvorovima.

Podstrana je prema zadnjem popisu iz 2011. godine imala za trećinu više stanovnika nego deset godina ranije.

Posljednjih godina raste i broj inozemnih ulagača koji žele svoj komad zemlje na padinama Peruna, a sada je taj prostor postao bogatiji za još jedan objekt.

(18)This post has been seen 897 times.

Džeko i Ibričić kod Splita grade luksuzne apartmane udaljene 20 metara od mora

| Magazin, Slider, Vijesti |
About The Author
-