EGZORCIZAM: Opsjednuti imaju nadnaravnu snagu, govore nepoznatim jezicima, grizu, vrijeđaju i pljuju

Od sotone i zlih duhova opsjednuti i posjednuti ljudi imaju najrazličitijih problema koji se očituju u nekim životnim okolnostima, uobičajeno onda kada je pojačana duhovna aktivnost.

 

 

Tamo gdje je to moguće takve se osobe upućuju svećenicima koji nad njima mole molitve za oslobođenje. Oni svećenici koji za to dobiju mandat od mjesnog biskupa određuju se za egzorcista kome je to uglavnom osnovna služba.

 

Njihova svjedočanstva prepuna su najrazličitijih nadnaravnih mističnih iskustava. Za vrijeme molitve egzorcizma opsjednuti demonstriraju nadnaravnu snagu, govore jezicima koje nikada nisu učili, vrijeđaju, grizu i pljuju egzorcista i njegove suradnike.

 

Najpoznatiji i vjerojatno najiskusniji živući egzorcist Gabriele Amorth koji je obavio oko 70 tisuća egzorcizama svjedočio je svemu ovome a u svojim knjigama spominje još slučajeve kada bi se po završenom obredu oko osobe za koju se molio egzorcizam niotkuda stvorili predmeti poput komadića stakla, čavlići, šarafi itd.

 

Pokojni egzorcist Rufus Pereira koji je prije petnaestak godina održao više seminara u Hrvatskoj, svjedočio je kako je osoba nakon molitve ispovraćala sok od naranče kojega je, iniciranog u jednostavnom okulnom obredu, popila prije više od deset godina.

 

Evo što je o svom iskustvu s opsjednutima rekao fra Smiljan Kožul u jednom TV intervjuu:

 

(17)This post has been seen 321 times.

EGZORCIZAM: Opsjednuti imaju nadnaravnu snagu, govore nepoznatim jezicima, grizu, vrijeđaju i pljuju

| Foto/Video, Slider, Šokantno |
About The Author
-