EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ova ljepotica mijenja Sanju Kužet u Zvezdama Granda!

Od kada je Sanja Kužet ostala u drugom stanju i napušta na određeno vrijeme “Zvezde Granda” svi se pitaju ko će biti njena zamjena.

Sanja Kužet plijenila je svojom ljepotom, a gledaoci su prikovani uz flet televizore blejali u nju svake nedelje. Ko je uopšte dorastao da stane na njeno mesto, a da ne prođe milion kritika? Ta djevojka je, kako ekskluzivno saznajemo rođena u Zagrebu, po zanimanju je diplomirani menadžer za odnose sa javnošću.

Već nekoliko godina se bavi voditeljskim i novinarskim poslom i to u Grandu. Njeno ime je Sanja Ćulibrk i vjerujemo da će vas oduševiti.

Ali, na veliku žalost mnogih pripdanika ljepšeg pola, lijepa voditeljka Grand Televizije, Sanja Ćulibrk, uživa u skladnoj vezi sa violinistom orkstestra Aleksandra Sofronijevića, Stefanom Ilićem.

S obzirom da se par zabavlja svega nekoliko mjeseci, možemo reći da su zaljubljeni golupčici definitivno srećni i uživaju u svakom zajedničkom trenutku. Da li će ljubav nastaviti i kada ona postane voditeljka jedne od najgledanijih emisija u Srbiji, a tabloidi počnu da se interesuju za njen privatni život…vidjećemo.

(105)This post has been seen 2412 times.

EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO: Ova ljepotica mijenja Sanju Kužet u Zvezdama Granda!

| Magazin, Slider |
About The Author
-