EMINA TUFO: SA ŠOLJANINOM MI JE BILO LIJEPO, A KOKETU ĆU SVE VRATITI

Emina Tufo miljenica je mnogobrojne publike, kako u našoj zemlji, regionu, a tako i u dijaspori.

Slavujskim glasom, uveseljava mnoge, a njen rokovnik prebukiran je unaprijed zakazanim nastupima. Tek što je raspakirala svoje kofere vrativši se s američke turneje, pjevačica se već sprema za novu, čak u daleku Australiju.

Karijeru želi graditi, kako reče, izvođenjem kvalitetnih pjesama, a nikako skandalima. Protiv je provokativnih stajlinga, pirsinga i tetovaža.

Iako je na početku karijere, većina kolega o njoj priča u superlativima, a šta Emina misli o njima donosimo u nastavku.

Semir Cerić Koke

– Prije svega, za našeg dragog Koketa mislim sve najbolje, i zaista je u posljednjih godinu učino dosta toga za moju trenutnu i predstojeću karijeru te se nadam da ću mu jednog dana moći uzvratiti.

Anida Idrizović

– Anida je moja prijateljica već pet godina, tačnije od Hayatove četvrte sezone šoua ZMBT, koju mnogo volim i baš sam ponosna na nju, njen rad i borbu, kao i način na koji održava svoju vjerujem još uspješniju karijeru, i želim joj puno sreće u tome kao i u privatnom životu.

Slađa Hodžić

– Slađa je jedna djevojka koja je zaista super i mislim da se trenutno nalazi na mjestu koje ne zaslužuje, jer kao izuzetan vokal, po mom mišljenju zaslužuje biti još više uspješnija. Uvijek će imati moju podršku u svemu.

Armin Bijedić

– Armin je jedan veliki drug i tako se pokazao i na turneji sa koje smo se nedavno vratili jako zadovoljni, momak koji posjeduje izuzetne vokalne sposobnosti. Voljela bih jednog dana da snimimo jedan dobar duet. Sve najbolje.

Mirza Šoljanin

– Pozitivan momak predivnog glasa s kojim je uvijek lijepo sjesti i popričati, jedan od rijetkih koji zna pravi način kako ispričati dobar vic. I drago mi je što će baš on biti dio predstojeće australijske turneje.

Adan Mulahasanović

– Jako fina odgojena osoba, koja ima velike ambicije u životu, nismo se odavno sreli ali vidjela sam da se takmiči na novom Hayatovom šouu “Dio tima” i veliku sreću mu želim tamo.

Dunja Fazlić

– Super djevojka, uvijek nasmijana i puna pozitivne energije, želim joj sreću, kako u karijeri , tako i u privatnom životu.

Rialda Karahasanović-Lokvančić

– Djevojka koja je stvarno super, trudi se dostići cilj za koji sam sigurna da će i uspjeti u tome.

Amel Ćurić

– Strašno veliki pozitivac, spreman za uvijek za šalu, veliki pjevač, i želim mu veliku karijeru za koju je na zaista dobrom putu!

Adnan Jakupović

– Prije smo dosta radili zajedno i to je jedna velika ljudina sa kojim je bilo lijepo i sarađivati i ostati u kontaktu, te i njemu naravno želim puno dobrih pjesama i veliku karijeru.

Prisnizi i tetovaže

– Kada sam ja u pitanju, sebi ne bih dozvolila da stavim pirsing ili uradim tetovažnu, mene niti privlači, niti mi predstavlja neki seksipil ili slično, ako mene pitate, svaka osoba, bilo djevojka ili muškarac mi je najljepša onakva kakvom je stvorena.

(249)This post has been seen 2065 times.

EMINA TUFO: SA ŠOLJANINOM MI JE BILO LIJEPO, A KOKETU ĆU SVE VRATITI

| Magazin, Slider |
About The Author
-