Evo zašto je 2016. godina smrti: Numerologija predviđa još 6 mjeseci pakla!

Svaka godina u numerologiji nosi svoj osobni broj i obilježena je njegovim karakteristikama. 2016. godina je godina devetke. To je posljednji broj u numerologiji i predstavlja završetak ciklusa. Ova godina bit će naporna. Ako saberete sve njene znamenke (2 + 0 + 1 + 6) dobiva se broj 9.

Nakon nje očekuje nas godina 2017. čiji zbroj znamenki daje broj 1 i predstavljat godinu početka. Kada pogledamo kakvi su nas sve velikani napustili od početka ove godine i kakve sve nesreće svakodnevno pogađaju ljude u svijetu, ne možemo se oteti dojmu da je na pomolu nešto veliko i strašno.

Međutim, činjenica je da se radi o ciklusima koji se ponavljaju, a ljudi lako zaborave nesretne godine. Takve godine bile su 2007. i 1998. U godini devetke ne valja ništa započinjati, savjetuju numerolozi. Ovo definitivno nije dobro vrijeme za uvođenje promjena u život, upuštanje u nove poslovne poduhvate i nove ljubavi.

Također, ovo je godina u kojoj će mnogi poslovi propasti, a veze raskinuti. Osim što ova godina nije nimalo povoljna numerološki, ona je i sa astrološkog aspekta veoma teška, zahtjevna, a za mnoge i baksuzna, s obzirom naretrogradne planete koje je prate. Posljednji u nizu glavnih cijelih brojeva, 9, jeste broj potpunosti duše, kraja ciklusa života i smrti i smatra se mističnim. Zato što je obilježena ovim brojem, 2016. se smatra karmičkom godinom.

Ona je godina završetaka, ali i praštanja i oproštaja. S obzirom da ovaj ciklus u kojem se nalazimo (započet 2008. godine) cijelim svojim trajanjem nije bio najpovoljniji, njegova završnica predstavlja zaista stresan i nepovoljan period, kulminaciju događaja započetih prije 9 godina.

Ali svi završeci ipak ne moraju uvijek biti loši, kao što ni počeci ne moraju nužno biti dobri. Ovo je godina plaćanja karmičkih dugova i sudbinskih preokreta. Ovu godinu možete iskoristiti da razmislite o željama i planovima za budućnost kako biste već sljedeće godine, koja će biti u znaku broja 1 i označavati početak novog ciklusa, mogli početi i da ih realizirate.

Zatvarane jednog numerološkog kruga (ciklusa) označava svođenje računa. Za neke ona predstavlja kraj ovozemaljskog putovanja, a za ostale ona najavljuje drugu šansu.

(36)This post has been seen 843 times.

Evo zašto je 2016. godina smrti: Numerologija predviđa još 6 mjeseci pakla!

| Magazin, Slider |
About The Author
-