I Faruk Drina odgovorio efendji: Ko bi ikad znao da Velić ima džamiju 100 metara od Zetre, i to privatnu?

Molim javnost u BiH, a posebno onu “istočno od raja” da ne uzimaju ef.Velića za ozbiljno, jer čovjek takođe radi jednu vrstu marketinga

Nakon što se proteklog vikenda ef. Muhamed Velić oglasio povodom koncerta Marije Šerifović u Zetri, te izazvao oprečne komentare, odlučio se oglasiti i sam organizator koncerta, također putem Facebooka.

Naime, Faruk Drina efendiji je odgovorio ovako:

‘‘Ovo oko ef. Velića se zakuhalo, pa ja kao inicijator, promoter i organizator koncerta jedne predivne osobe Marije Šerifović, imam pravo da malo prozborim.

Molim javnost u BiH, a posebno onu “istočno od raja” da ne uzimaju ef.Velića za ozbiljno, jer čovjek takođe radi jednu vrstu marketinga. Ko bi ikad znao da ima džamija 100 metara od Zetre i povrh svega privatna, jer kako kaže ef.Velić “od moje džamije”.

Nije to ef. Veliću prvi put da se estradno ponaša, prošlog ljeta kada jeMerlin na Koševu imao koncert, hodži se nije dopala koševska molitva, pa je tada žešće režao na Merlina nego sada na Mariju.

Dobro zna ahmak da nema ovlašćenja istupati u javnost bez odobrenja nadredjenih u IZ BiH. Možda mu je dozvoljeno da petkom na hudbi pred svojim džematlijama kritikuje neke pojave u društvu, ali izlaziti na Facebook, to je neprimjereno za jednog vjerskog službenika.’

Svoje saopštenje Drina je završio ovom rečenicom i to s velikim slovima:

‘Ef. VELIĆU, JAVI MI KADA ČEŠ NA GODIŠNJI ODMOR ILI U PREKOMANDU DA SE MOGU RAHAT BAVITI ŠEJTANSKIM POSLOM’, kaže na kraju estradni menadžer.

 

(17)This post has been seen 817 times.

I Faruk Drina odgovorio efendji: Ko bi ikad znao da Velić ima džamiju 100 metara od Zetre, i to privatnu?

| Bosna i Hercegovina, Magazin, Slider |
About The Author
-