Folk pjevač Đani hit na internetu: Oglasio se povodom Exita!

Organizatori Exita su na društvene mreže postavili anketu koga bi sljedeće godine publika voljela da vidi na Petrovaradinskoj tvrđavi i sve svjetske face oduvao je naš Radiša Trajković. On je dobio čak 10.086 glasova, dok je drugi na listi želja Eminem sa 6.057. Među odabranima su se našli i Rijana, Metalika, AC/DC.

Ali organizatorima najboljeg evropskog festivala se ovaj rezultat ankete i nije baš dopao, pa su je obrisali sa svoje Fejsbuk stranice. Ali, Đanija to ne brine. On je srećan zbog podrške koju je dobio

– To je moja familija! Pravda za mene, nego šta. Kakav crni Eminem. Svaka njemu čast, ali zna se ko je ovde zvijezda. Pa “Exit“ bi šest puta više bio posjećen da ja tamo nastupim. Ja sam zvijezda mejn stejdža. Ja treba da sam na svim festivalima gdje me publika traži – kaže Đani.

I organizatori festivala, prije nego što su obrisali anketu, oglasili su se povodom želje fanova.

– Shvativši da je Đaniverum progovorio i posložio svoje zvijezde, odlučili smo da se zahvalimo svim agentima i svjetskim zvijezdama na dosadašnjoj saradnji uz poruku, “Vi nas nikad i niste voljeli“. Nakon duge neprospavane noći, u strahu da ne poludimo, shvatili smo šta nam sve nedostaje i donijeli odluku da iduće godine na svakoj bini u svakom terminu tokom sve četiri noći i dana, nastupa naš jedini, neprikosnoveni – Đani. Nismo još uvijek uspjeli da stupimo u kontakt s njegovim menadžmentom i ostaje nam samo da se nadamo da će njegovi planovi turneje za narednu godinu da se poklope sa datumima održavanja festivala. Nadamo se samo da neće “zavede me i nestade“ ili još gore, “ja slobodan, ona nevjerna!“ – piše u saopštenju.

(58)This post has been seen 2131 times.

Folk pjevač Đani hit na internetu: Oglasio se povodom Exita!

| Magazin, Slider |
About The Author
-