FOLK PJEVAČ I NJEGOVA SUPRUGA PREŽIVJELI DRAMU: Pjevačeva žena izgubila bebu!

Marko Bulat i Marija Nikolić progovorili su o gubitku bebe. Folk pjevač i njegova supruga otkrili su za novi broj magazina Stori da su neposredno pred vjenčanje 2015. godine preživjeli težak period, ali da su iz svega izašli mnogo jači.

Marija je bebu izgubila zbog zdravstvenih komplikacija. Kad je utvrdila da se to desilo, otišla je kod ljekara na intervenciju. Nekoliko dana nakon operacije bila je zakazana svadba, koju nisu mogli da odlože. Iako joj je na vjenčanju bilo veoma teško, ona se zbog svih prijatelja i porodice koji su došli da im uveličaju slavlje trudila da bude vesela, o čemu su i Marko i ona govorili za novi Stori.

Marko joj je tada, kao i danas, bio najveća podrška. Pjevač se još nije ostvario kao roditelj, mada mu je to velika želja, dok njegova izabranica ima kćerku Sofiju iz prvog braka. Folker je često izjavljivao da sanja momenat kad će postati otac i da je to zapravo smisao braka, kao i da će slaviti najmanje tri dana.

Marko i Marija su donedavno bili glavna tema u medijima zbog afere „kokain“. Pjevač se u Bolnici za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj testirao na narkotike u prisustvu novinarke i dokazao da se ne drogira, a čitavu aferu, prema njegovim riječima, smjestio im je Marijin bivši dečko.

(109)This post has been seen 4162 times.

FOLK PJEVAČ I NJEGOVA SUPRUGA PREŽIVJELI DRAMU: Pjevačeva žena izgubila bebu!

| Magazin, Slider |
About The Author
-