GAGI ĐOGANI JE ZLOSTAVLJAO MOG SINA: Šokantne optužbe majke dječaka!

Majka Marka J. (12) tvrdi da je denser pratio njenog sina u školi i parku, a zatim ga brutalno napao samo zato što se posvađao s njegovom mlađom kćerkom. Gazmen Gagi Đogani (44) zlostavljao je Marka J. (12) iz Rakovice i prijetio mu ubistvom, zbog čega je dječakova majka Ana A. podnijela krivičnu prijavu protiv densera.

Incident se desio krajem marta, nakon što se dječak u parku posvađao s Gagijevom mlađom kćerkom Ninom zbog ljuljaške, ali djeca su brzo prešli preko toga. Međutim, nekoliko dana kasnije, 30. marta, denser iz grupe Fanki dži presreo je Marka dok se vraćao iz prodavnice, odvukao ga u prolaz i zlostavljao ga tako što ga je stezao za ruke, vikao na njega i prijetio mu ubistvom.

Dječakova majka Ana, koja je razvedena i živi sama s dvoje djece, teško je sve podnijela. Odlučila je da progovori za Kurir o tome da bi zaustavila Gagijevo nasilje nad djecom.

– Marko se iz prodavnice vratio uplakan. Veoma me je zabrinuo. Rekao mi je da ga je Ninin otac presreo na ulici, uhvatio za ruku i odvukao u prolaz između prodavnice i fotografske radnje – započinje Ana.

Pratio njeno dijete

U suzama dodaje da je denser danima pratio njeno dijete.

– Tad mu je Gagi pokazao slike iz mobilnog telefona, na kojima je upravo Marko dok se igra u školskom dvorištu i parkiću. Nakon toga mu je rekao da zna ko je i s kim živi, da će njega i njegovu porodicu iseliti iz stana ako ih prije toga ne ubije! Prijetio mu je i da će ga zgaziti kolima! Dok mu je to govorio čvrsto ga je držao s obje ruke i nanio mu vidne povrede iznad lijeve nadlaktice. Rekao mu je za sebe da je lud, da ima papir za to i da mu ne može niko ništa ako ga ubije! Dok ga je držao u prolazu, psovao ga je i tjerao da ponovi njegove riječi da je pi*ka. Nije htio da ga pusti dok to ne izgovori. Kada mu je dječak rekao to što na šta ga je denser primoravao, pustio ga je – kaže dječakova majka i ističe da je njen sin bio veoma uznemiren kad je došao kući, ali da u početku iz straha nije htio ništa da priča. Na njeno insistiranje plačući je ispričao šta ga muči.

Od stresa mu opada kosa

– Moja sestra i ja sutradan smo ga odvele na razgovor kod psihologa u Dom zdravlja u Rakovici. Marko dva dana poslije toga nije išao u školu, spavali smo kod sestre jer smo bili uplašeni za naše živote, nismo smjeli sami da ostanemo u stanu. U međuvremenu Marku je od stresa počela da opada kosa i morala sam da ga vodim šišanje. Imao je kosicu do ramena, ali od stresa je počeo da je gubi – kaže Ana, kojoj su u Domu zdravlja obećali da će ljekarsku dokumentaciju dostaviti službenim putem.

Pozvali smo i Aninog advokata Aleksandra Šćekić, koji je kratko prokomentarisao:

– Ne sumnjam da će tužilaštvo i policija dobro uraditi svoj posao. Borićemo se da istjeramo pravdu do kraja.

Gagi je sinoć demantovao ovu priču.

– Ne želim da komentarišem napade te žene. Sutra ću razgovarati sa advokatom i sasvim sigurno podnijeti tužbu protiv nje – rekao je Gagi za medije.

Liječio se od narkomanije

PRIZNAO DA JE LIJEČENI NARKOMAN

– Uzimao sam kokain, a umio sam da se nakljukam lijekovima svako jutro nakon noći u kojoj sam se predrogirao. Tada sam se baš osjećao jadno i bijedno. Samo su mi se suicidne misli motale po glavi. U tim momentima sam gledao slike moje djece i plakao. Govorio sam sebi da više neću uzeti, ali sve je to bilo do sljedeće prilike. Razočarao sam sve svoje najbliže, karijeru sam upropastio, droga mi je uništila život. Nakon smrti majke i razvoda od Anabele postao sam svjestan da sam narkoman. Moja djevojka je sve ispričala mojoj porodici i oni su me odveli na odvikavanje u bolnicu u Zemunu. Terapija mi je pomogla i nisam više u toj priči.

Anabela priznala

TUKAO ME JE

Pjevačica Anabela Atijas je poslije razvoda od Gagija priznala da ju je denser tukao dok su bili u braku. – Sramota me je da to priznam. Ne bih da o tome mnogo pričam jer se stidim zbog njega i njegovih postupaka. I pored toga, ostala sam s njim. Kada se danas svega sjetim, osjećam se loše što sam to dozvolila – rekla je pjevačica i dodala da je zbog problema u braku tražila pomoć psihijatra:- Prestala sam sa terapijama kada mi je objašnjeno da imam problem u kući, a ne u glavi, i da džabe pijem lijekove. On je za mene kao muškarac prošlost, a kao otac moje djece će uvek moći da mi se obrati za pomoć.

Đole: On je psihički bolesnik

Gagijev brat Đole Đogani nedavno je za Kurir Stars rekao da je on psihički bolesnik i labilna ličnost, koja ne može da se izbori sa stvarnim životom jer se poslije razvoda od Anabele i pada popularnosti nije snašao.- Pije lijekove za smirenje, antidepresive, a otkrio je da boluje i od klaustrofobije. Kad ima novac ide i kod psihijatra na razgovor, ali on često nema para. Međutim, nisu ti stručnjaci njemu ništa pomogli jer on prvo mora da riješi problem u svojoj glavi – rekao je Đole.

(70)This post has been seen 1117 times.

GAGI ĐOGANI JE ZLOSTAVLJAO MOG SINA: Šokantne optužbe majke dječaka!

| Magazin, Slider, Šokantno |
About The Author
-