Gazda kafane u kojoj je Jelena pjevala otkrio: Zoran je u nju piljio kao u ekran…

Miša Matović vlasnik kafane  u kojoj je Jelena Krsmanović Marjanović (33) nastupala kazao je da je poznavao Jelenu još dok je bila dijete.

– Poznavao sam Jecu još dok je bila dijete. Znao sam njenog oca. Sjećam se da ona pjevanje nije počela kao svaka druga pjevačica. Njeni počeci bili su drugačiji. Prvo, počela je da pjeva kao dijete, a svuda na nastupe išla je sa ocem. On je nikad nije puštao da ide sama, uvijek je bio uz nju kako bi je štitio. Sjećam se da je bila divno, talentovano dijete – kaže Matović.

Sagovornik je ispričao da je Jelena nastupala kod njega u kafani, ali da je sve nastupe ugovarao sa njenim suprugom.

– Jelena je pjevala kod mene za doček prošle Nove godine. Nastup sam ugovorio sa njenim suprugom Zoranom. Za njega sam znao da je kompozitor i da sarađuje sa zvijezdama iz Granda, ali tada nisam znao da su njih dvoje u braku. Takođe, pokušao sam da ugovorim nastup sa Jelenom, isto preko njenog supruga, i za ovu Novu ali on mi je samo rekao: “Javiću ti se“ i nije se javio – objašnjava Matović.

Vlasnik kafane prisjetio se i te Nove godine kada je Jelena nastupala kod njega:

– Sjećam se da je Zoran na nastup došao sa Jelenom. Sjedio je cijelu noć tu, sam za stolom. Piljio je u nju kao u televizor. Nije skidao oka sa nje. Sad da li je to bila ta zaljubljenost ili nešto drugo ja ne znam. Stvarno ne mogu da ulazim u njihov odnos jer ne znam dovoljno – rekao nam je vlasnik kafane.

Takođe, zaposleni u toj kafani ispričali su nam da se sjećaju trenutka kada se porodica Marjanović doselila u Borču.

– Ne možemo da kažem da su oni jedna sasvim obična porodica. Za njih se pročulo kada su stigli u Borču jer se Zoranova majka bavila bioenergijom. Jelenu i Zorana rijetko smo viđali da se šetaju krajom. Jelena nam nikada nije izgledala kao pjevačica, već kao fina, porodična osoba – navode zaposleni u kafani.

(10)This post has been seen 901 times.

Gazda kafane u kojoj je Jelena pjevala otkrio: Zoran je u nju piljio kao u ekran…

| Slider, Vijesti |
About The Author
-